MENÜ
İstanbul 14°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
İŞTE PANDEMİ HASTANESİNİN ODALARI
Türkiye'den
11 Mayıs 2020 Pazartesi 17:55

İŞTE PANDEMİ HASTANESİNİN ODALARI

Corona Virüsü önlemleri kapsamında Yeşilköy Pandemi Hastanesi’nin inşaat çalışmaları gece gündüz devam ediyor. Hastanenin tamamlanan örnek odaları basın mensuplarına gezdirildi. Odalarda tek yatak ve dezenfektan malzemeleri ile televizyon mevcut

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile yapımına başlanan Yeşilköy Pandemi Hastanesi’nin büyük bölümü tamamlandı. İnşaatının çatısı duvarları ve çevre düzenlemesinin bitmek  üzere olduğu hastanenin örnek odaları tamamlandı. Tamamlanan odalar basın mensuplarına gezdirildi. Odalarda tek yatak ve dezenfekten malzemeleri ile televizyon mevcut.

ODALAR İKİ KISIMDAN OLUŞUYOR

Yeşilköy Pandemi Hastanesi’nde yapılan örnek odalar iki kısımdan oluşuyor. Doktorlar ve hemşireler hastanın yanına girmeden önce veya girdikten sonra özel bölümde kendilerini dezenfekte edecek. İki odanın kapısı senkronize olarak çalışıyor.

Odaların kapısı dezenfekte yapılması ve hasta veya hastane içine virüs taşımaması için aynı anda açılmıyor. Doktor ve hemşireler dezenfekte odasından geçtikten sonra kapılar açılacak.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air