MENÜ
İstanbul 24°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
K-9 KÖPEĞİ NOYA İLGİ ODAĞI OLDU
Havacılık Haberleri
28 Eylül 2024 Cumartesi 12:47

K-9 KÖPEĞİ NOYA İLGİ ODAĞI OLDU

Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen İstanbul Airshow’da TAV Güvenlik, Havaş’la birlikte geniş bir standla yer aldı. TAV Güvenlik, fuarda havalimanı güvenliği alanındaki tecrübesini ve yenilikçi çözümlerini ziyaretçilerle paylaşıyor.

İstanbul Atatürk Havalimanı C Terminali’nde 26-28 Eylül tarihleri arasında düzenlenen İstanbul Airshow’da (Airex), Türkiye'den ve yurtdışından sektör profesyonelleri bir araya geldi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, fuarın açılışında TAV Standını ziyaret ederek TAV Güvenlik Müdürü Turgay Şahan'dan yaptıkları hizmet ve faaliyetler hakkında bilgi aldı. 

Fuarın destekçilerinden olan TAV Güvenlik, özellikle K-9 Birimi ile boy gösterdi. TAV Güvenlik, K-9 Biriminden Buse Özdikici ve sadık dostu K-9 köpeği Noya, TAV standını ziyaret edenlerle birlikte fotoğraf çektirdi.

Özdikici, “Köpeğim Noya ile yapmış olduğumuz eğitimlerin ardından sınavlara giriyoruz. Bu sınavları başarıyla geçip AVM, terminal ve havalimanı kargo bölümleri gibi alanlarda K-9 hizmeti veriyoruz. Noya ile TAV Güvenlik hizmetlerinin bir parçası olmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

TAV Güvenlik yöneticileri havalimanı güvenliği alanındaki tecrübelerini ve yenilikçi çözümlerini 3 gün boyunca ziyaretçilerle paylaştı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air