MENÜ
İstanbul 24°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
MIKE TYSON UÇAKTA FENALAŞTI
Dünyadan
29 Mayıs 2024 Çarşamba 16:56

MIKE TYSON UÇAKTA FENALAŞTI

57 yaşındaki eski Dünya Ağır Siklet Boks Şampiyonu Mike Tyson uçakta fenalaştı. Acil tıbbi müdahale uygulanan Tyson, youtuber Jake Paul ile dövüşmeyi planlıyordu.

Profesyonel boks tarihinin efsanelerinden Mike Tyson, Youtuber Jake Paul ile karşılaşmaya iki aydan az kala ABD'de bir uçak yolculuğu sırasında rahatsızlandı. Tyson'a uçakta tıbbi müdahale edildiği açıklandı.

Mike Tyson, Jake Paul ile yapacağı boks maçına iki aydan az bir süre kala ABD'deki bir uçuş sırasında tıbbi müdahale uygulandı. Tyson'ın şu an durumunun iyi olduğu belirtildi.

ABD medyası, 57 yaşındaki efsanenin uçağa binerken mide bulantısı ve baş dönmesi nedeniyle fenalaştığını, ardından tıbbi müdahale yapıldığını duyurdu. Tyson'ın temsilcileri boksörün şu an iyi olduğunu, ülser sorunu nedeniyle böyle bir durumun yaşandığını belirtti.

En son İrlandalı Kevin McBride'a karşı 19 yıl önce profesyonel maça çıkan Tyson, mart ayında 27 yaşındaki Youtuber ile profesyonel karşılaşmaya çıkacağını duyurmuştu. Maçın 80 bin kapasiteli AT&T stadyumunda yapılacağı ve Netflix'te bir yandan canlı yayın verileceği de duyuruldu.

Maç her biri iki dakika sürecek sekiz raunt olarak yapılacak ve maçta daha ağır 14 ons eldivenler kullanılacak, ayrıca kask takılmayacak.

Youtuber Jack Paul, pazartesi günü sosyal medya sitesi X'te yaptığı paylaşımla karşılaşmanın iptal edilme ihtimalinin olmadığını belirterek, "Gerçekleri bilmeden tıklanma/like için uydurmayı seviyorsunuz. Hiçbir şey değişmedi #PaulTyson" diye yazdı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air