MENÜ
İstanbul 16°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
MİLLİ GURUR HÜRKUŞ FİLM KAHRAMANI OLDU
Savunma
22 Aralık 2021 Çarşamba 13:38

MİLLİ GURUR HÜRKUŞ FİLM KAHRAMANI OLDU

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) Genel Müdürü Temel Kotil, "HÜRKUŞ'umuz TRT Çocuk'un sevilen kahramanı Aslan ile sinemalardaki yerini alıyor. Herkesi bekleriz" dedi.

TUSAŞ tarafından geliştirilen ve üretilen yerli eğitim uçağı HÜRKUŞ, TRT Çocuk'un sevilen kahramanı "Aslan" ile birlikte beyaz perdeye çıkıyor.

"Aslan HÜRKUŞ Kayıp Elmas" isimli animasyon film ile 7 Ocak'ta seyircisi ile buluşacak olan HÜRKUŞ, izleyicilerini bekliyor. Konu hakkında ilk paylaşımı yapan TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı, "Aslan HÜRKUŞ Kayıp Elmas filmini TRT Çocuk'un kahramanı Aslan, TUSAŞ'ın yerli üretimi olan milli gururumuz HÜRKUŞ ile beyaz perdede buluşuyor. Duygu dolu hikayesi, birbirinden heyecanlı sahneleri ve harika şarkılarıyla bu filmi herkes çok sevecek. 'Aslan HÜRKUŞ: Kayıp Elmas' 7 Ocak'ta sinemalarda" ifadelerini kullandı.

TUSAŞ Genel Müdürü Temel Kotil de bu paylaşımı alıntılayarak, "HÜRKUŞ'umuz TRT Çocuk'un sevilen kahramanı Aslan ile sinemalardaki yerini alıyor. Herkesi bekleriz" açıklamasında bulundu.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air