MENÜ
İstanbul 14°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
PEGASUS AĞUSTOS'TA 17 ÜLKEYE DAHA UÇACAK
Havacılık Haberleri
18 Temmuz 2020 Cumartesi 13:00

PEGASUS AĞUSTOS'TA 17 ÜLKEYE DAHA UÇACAK

Pegasus Hava Yolları, ağustos ayında Rusya da dahil 17 ülkeye daha yurt dışı uçuşlarının başlayacağını duyurdu

Pegasus'tan yapılan açıklamada, 11 Haziran'da yurt dışı uçuşlarına tekrar başlayan şirketin, ağustos ayında kademeli olarak birçok ülkeye daha seferler gerçekleştireceği belirtildi. Buna göre 1 Ağustos'ta Gürcistan'da Tiflis'e, İran'da Tahran'a, Irak'ta Bağdat ve Erbil'e, Katar'da Doha'ya, Kırgızistan'da Bişkek'e, Mısır'da Hurgada ve Şarm El Şeyh'e, Rusya'da Moskova, Krasnodar, Grozni ve Mineralny Vody ile Kuveyt'e uçuşlar başlayacak. Pegasus'un 2 Ağustos'ta İsviçre'de Cenevre'ye, Almanya'da Hannover'e, 10 Ağustos'ta ise Fas'ın Kazablanka kentine uçuşları olacak. 15 Ağustos'ta açılması planlanan hatlar ise "Çekya-Prag, Fransa- Marsilya, İtalya- Roma, İspanya- Barselona ve Madrid, Macaristan- Budapeşte, Romanya- Bükreş, Suudi Arabistan-Cidde ve Riyad" olarak sıralandı.

YURT DIŞINA 20 FARKLI NOKTAYA SEFER YAPILIYOR

Kontrollü sosyal hayatla birlikte 20 farklı ülkeye uçmaya başlayan Pegasus'un Haziran ve Temmuz döneminde uçuş gerçekleştirdiği noktalarsa şu şekilde:

"Almanya – Berlin, Düsseldorf, Frankfurt, Hamburg, Köln, Münih, Stuttgart, Arnavutluk – Tiran, Avusturya – Viyana, Bahreyn, Belçika – Brüksel, Birleşik Arap Emirlikleri – Dubai, Bosna Hersek – Saraybosna, Danimarka – Kopenhag, Fransa – Paris, Lyon, Hollanda – Amsterdam, İsrail – Tel Aviv, İsveç – Stockholm, İngiltere – Londra, Manchester, İtalya – Milano, Kazakistan – Almati, Kosova – Priştine, Lübnan – Beyrut, Makedonya – Üsküp, Norveç – Oslo, Sırbistan – Belgrad, Ukrayna – Kiev, Lviv, Harkov, Ürdün – Amman, Yunanistan – Atina"

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air