MENÜ
İstanbul 13°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
RUS UÇAKLARI ANTALYA'YA BOŞ GELİP DOLU DÖNÜYOR
Turizm
16 Nisan 2021 Cuma 11:25

RUS UÇAKLARI ANTALYA'YA BOŞ GELİP DOLU DÖNÜYOR

Rusya'nın, Türkiye ile arasındaki uçuşları 45 günlüğüne kısıtlamasının ardından Rus uçukları Antalya'ya boş gelip dolu dönüyor. Dün itibariyle Antalya'ya boş uçan Rus havayolu şirketleri, tatil süreleri tamamlanan vatandaşlarını geri götürüyor

Rusya Başbakan Yardımcısı Tatyana Golikova, geçtiğimiz günlerde Türkiye ile Rusya arasındaki havayolu ulaşımında, 15 Nisan -1 Haziran tarihleri arasında kısıtlamaya gidileceğini duyurdu. Golikova, "Rusya ile Türkiye arasında hava ulaşımı sadece Aeroflot ile THY tarafından, haftada iki seferi aşmayacak şekilde ve Moskova- İstanbul- Moskova rotasında gerçekleşecek" dedi.

HAFTADA İKİ GÜN GELİP GİDECEKLER

Turizm sektöründe lokomotif millet olan Rusların sezonun tam da hareketlendiği bugünlerde rezervasyon iptalleri, sektör temsilcileri tarafından üzüntüyle karşılanırken, önceki gün ve dün Rusya'nın en büyük hava yolu şirketlerinden Aeroflot'un uçakları Antalya Havalimanı'na boş gelip, dolu gitti. Karar öncesi Antalya'ya tatil için gelen turist gruplarını götürmek için haftada iki gün gelip gidecek olan Rus uçakları boş gelip dolu dönüyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air