MENÜ
İstanbul 21°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
SAUDIA KURULUŞUNUN 75. YILINI KUTLUYOR
Havacılık Haberleri
5 Şubat 2020 Çarşamba 15:04

SAUDIA KURULUŞUNUN 75. YILINI KUTLUYOR

1945 yılında ABD Başkanı Franklin D. Rosvelt yönetiminin Kral Abdulaziz Bin Abdulrahman Alsaud'a hediye ettiği DC-3 uçağı ile uçuşlarına başlayan SAUDIA, bugün 161 uçaklık genç filosu ve ödüllü servis kalitesi ile beraber, milyonlarca misafire hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyor

Günümüzde SAUDIA, dünyanın en uç noktalarına uçarak Suudi Arabistan Krallığı’nı tüm dünyada temsil etmenin yani sıra, ülkenin vizyonunu, geleneklerini, misafirperverliğini ve kültürünü de milyonlarca insanla paylaşıyor.

TEK BİR UÇAKTAN DÜNYA MARKASINA

SAUDIA Türkiye Müdürü Yarub Almadani, 75’nci yılı kutlamanın mutluluğunu ve gururunu yaşadığını belirterek, 75 yıllık başarılı çalışma, değişim ve ileri görüşlülük neticesinde tek bir uçaktan Dünya markası bir hava yolunun oluştuğunun altını çizdi. Yarub Almadani, SAUDIA’nın kendini sürekli yenileyerek, genç filosu, hizmet kalitesi, dinamik satış stratejisi ile Türkiye pazarında etkili olmaya ve büyümeye devam edeceğini söyledi.

TÜRKİYE İLE SUUDİ ARABİSTAN ARASINDA HAVA KÖPRÜSÜ

SAUDIA’nın geniş gövdeli uçaklarla, İstanbul’dan günde 5, başkent Ankara’dan haftada 4 seferle Suudi Arabistan Krallığı ile Türkiye arasında köprü oluşturduğunu ifade eden Yarub Almadani, Türkiye’nin farklı noktalarından da ilave seferlerle umre ve hac yolcularına hizmet verdiklerini belirtti. Yarub Almadani, SAUDIA’nın bu bağlamda Antalya, İzmir, Adana ve Gaziantep’ten kendi filosu ile hac operasyonlarını gerçekleştirdiğini belirtti.

SAUDIA HAKKINDA KISA BİLGİLER

Suudi Arabistan Havayolları SAUDIA’nın filosu 161 adet yeni nesil uçaktan oluşuyor. SAUDIA, yılda 34,2 milyon yolcuya hizmet veriyor. Hava yolu şirketi, 95 noktaya günde 700 uçuş düzenliyor. SAUDIA, 2012 yılından bu yana SKYTEAM Havayolu Birliği üyesi olup, Orta Doğu Bölgesi’nde bu birliğe üye olan ilk havayolu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air