MENÜ
İstanbul 23°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
ŞEHİT PİLOTLAR SON YOLCULUKLARINA UĞURLANDI
Türkiye'den
5 Haziran 2024 Çarşamba 21:37

ŞEHİT PİLOTLAR SON YOLCULUKLARINA UĞURLANDI

Kayseri'de kaza kırıma uğrayan eğitim uçağında şehit olan Hava Pilot Albay Uğur Yıldız'ın cenazesi İzmir'de toprağa verildi. Hava Pilot Albay Gökhan Özen ise Eskişehir'de son yolculuğuna uğurlandı...

Kayseri'de kaza kırıma uğrayan eğitim uçağında şehit olan hava pilot albaylar Uğur Yıldız ve Gökhan Özen için cenaze töreni düzenlendi.

Kayseri 12. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığından eğitim için kalkan Hava Kuvvetleri Komutanlığına ait SF-260D tipi bir eğitim uçağının kaza kırıma uğraması sonucu şehit olan Pilot Albay Uğur Yıldız için İzmir'de cenaze töreni düzenlendi.

Karşıyaka Bostanlı Beşikçioğlu Camii'nde düzenlenen cenaze törenine, şehidin eşi Hande Yıldız, 17 yaşındaki kızı Azra Yıldız, annesi Pakize Yıldız, babası Kemal Yıldız, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu, Ege Ordusu Komutanı Orgeneral Kemal Yeni, İzmir Valisi Süleyman Elban ile şehit yakınları, milletvekilleri, ilçe belediye başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehidin eşi Hande ve kızı Azra Yıldız ile yakınları, tabuta sarılarak ağladı, şehidin silah arkadaşları aileyi teskin etmeye çalıştı. Namazın ardından top arabasıyla bir süre taşınan şehidin naaşı, defnedilmek üzere Kadifekale Hava Şehitliğine götürüldü. Şehit Hava Pilot Albay Uğur Yıldız'ın naaşı, Kadifekale Hava Şehitliği’nde toprağa verildi.

ÖZEN'İN NAAŞI MEMLEKETİNDE

Şehit olan Hava Pilot Albay Gökhan Özen'in naaşı Eskişehir'de askeri törenle karşılandı. Şehit Hava Pilot Albay Gökhan Özen'in cenaze namazı, ikindi namazına müteakip Reşadiye Camii'nde kılındı.

Cenaze töreninde Şehit Hava Pilot Albay Gökhan Özen'in 9 yaşındaki kızı İpek Özen ve eşi Şeyma Özen, babası Mehmet Yüksel Özen ve abisi Pilot Kıdemli Albay Muharrem Özen tabut başında büyük üzüntü yaşadı. Şehidin Ay Yıldızlı bayrağa sarılı naaşı, gözyaşları içinde defnedilmek üzere Vişnelik Mahallesi'nde bulunan Eskişehir Hava Şehitliği'ne götürüldü.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air