MENÜ
İstanbul 24°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
SERKAN KAPTAN RİGA'DA KONUŞTU
Havacılık Haberleri
3 Ekim 2024 Perşembe 16:19

SERKAN KAPTAN RİGA'DA KONUŞTU

TAV Havalimanları CEO’su Serkan Kaptan, 50. Yıldönümünü kutlayan Letonya'nın başkenti Riga Havalimanı’nda endüstri liderleri ile bir araya geldi.

TAV Havalimanları CEO’su Serkan Kaptan, Baltık bölgesinin havacılık liderlerini bir araya getiren Riga Aviation Forum’un (RAF) açılış konuşmacıları arasında yer aldı. Kaptan, Avrupa’da havacılık sektörünün durumu ve geleceğine dair öngörülerini paylaştı. Aynı etkinlikte Havas Ground Handling Co. CEO’su Mete Erna, yer hizmetleri panelinde konuştu.

TAV Havalimanları 2011’den bu yana Riga’da ticari alanların işletmesini üstleniyor. İştirakleri ATU Duty Free, TAV Operation Services, BTA Food & Services ve Havaş Riga’da hizmet veriyor.

Etkinlikte Riga Havalimanı’nın 50. yılı da kutlandı.

Sosyal medya hesabından etkinliğe ilişkin bilgi veren Kaptan, “Baltık bölgesinin dört bir yanından endüstri liderlerinin havacılığın geleceğini tartışmak üzere bir araya geldiği Riga Havacılık Forumu'nda bir açılış konuşması yapmaktan onur duydum.

Avrupa havacılığını şekillendiren en son trendler hakkında içgörüleri paylaşmak için harika bir fırsattı. Riga Havalimanı'nın 50. yıldönümünü kutluyor ve tüm RIX ekiplerine gösterdikleri özveri için çok teşekkür ediyoruz.

TAV Havalimanları'nın ve ATU Duty Free, TAV Operation Services, BTA Food & Services ve Havas Ground Handling Co. gibi iştiraklerimizin 2011 yılından bu yana Riga Havalimanı'nın başarısına katkıda bulunduğunu görmekten gurur duyuyoruz.” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air