MENÜ
İstanbul 23°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
ŞIRDANCI MEHMET THY UÇAĞINA ALINMADI
Havacılık Haberleri
7 Eylül 2023 Perşembe 16:58

ŞIRDANCI MEHMET THY UÇAĞINA ALINMADI

Türk Hava Yolları (THY) uçağında çektiği videoyla geçtiğimiz Haziran ayında gündeme gelen 'Şırdancı Mehmet' olarak tanınan Mehmet Sur, THY uçağına alınmadı. 6 ay boyunca kara listede bulunan Sur, “THY’yi çok özledim. Bir şırdan yedim, pişman oldum. Bundan sonra yemeyeceğim." dedi

MasterChef yarışmasıyla tanınan ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündem olan Mehmet Sur, haziran ayında İstanbul-Gaziantep uçuşunda yemek servisinin yapılmasının ardından göğsünden çıkardığı şırdanlara yine tişörtünün içerisine sakladığı limonları sıkarak yemişti. Görüntülerin sosyal medyada gündem olmasının ardından THY yönetimi, yolcunun şirketin marka değerini zedelediği gerekçesiyle Mehmet Sur'u kara listeye almış ve kendisine 6 ay boyunca bilet satmama kararı almıştı.

PİŞMAN OLDU

Yasağın kırılacağını düşünen Şırdancı Mehmet, İzmir’e gitmek için THY’den bilet satın almak istedi. Cezası hala devam eden Sur, sosyal medyadan pişman olduğunu söyledi.

"THY İLE UÇMAYI ÇOK ÖZLEDİM"

6 aylık cezası devam eden Şırdancı Mehmet şunları söyledi:

"İzmir'e uçuşum vardı. THY’den bletimi satın aldım geldim, burada uçamayacağımı, cezam olduğunu söylediler. Cezamın dolmasına 4 ay kaldı, rica ettim, kabul etmediler. Paramı da iade ettiler. Ben THY'yi çok özledim. Bugün Pegasus’la uçacağım. Bir an önce iple çekiyorum, cezamın bir an önce bitmesini istiyorum. Çünkü THY ile uçmayı gerçekten çok özledim. Bir şırdan yedim, pişman oldum, çok seviyordum pişman oldum. Bundan sonra yemeyeceğim."

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air