MENÜ
İstanbul 13°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
SOUTHWIND GÖKYÜZÜ İLE KAVUŞUYOR
Havacılık Haberleri
2 Ağustos 2022 Salı 12:35

SOUTHWIND GÖKYÜZÜ İLE KAVUŞUYOR

Cortex Havacılık’ın çatısı altında yer alan Southwind Airlines, 4 uçak ve yaklaşık 300 çalışanıyla Ağustos ayında uçuşlara başlayacağını duyurdu

Türkiye’nin en yeni havayolu şirketi Antalya merkezli Southwind Airlines oldu. Havayolu, 27 Temmuz 2022 itibariyle Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nden “Havayolu İşletme Ruhsatı”nı aldı.

Southwind Havayolları sosyal medya hesaplarından hazırlıklarla ilgili bilgi verdi. Yapılan açıklamada, ”Cortex Havacılık’ın çatısı altında sahip olduğumuz 4 uçak ve yaklaşık 300 çalışma arkadaşımızla Nisan 2022’de başlayan havayolu kurma çalışmalarımız, denetimler sonrası, 27 Temmuz 2022 itibariyle SHGM / Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nden aldığımız “Havayolu İşletme Ruhsatı” ile tamamlanmıştır.

Önümüzdeki ay faaliyetlerimize başlayarak tarifeli ve charter uçuşlarımızı gerçekleştireceğiz.

Bu kısa süre içerisinde desteklerini hiç esirgemeyerek bu başarıya imza atan tüm yönetici ve çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Bu sizin eseriniz… “denildi.

2 GENİŞ, 2 DAR GÖVDE UÇAK

Merkezi Antalya’da olan havayolu, ilk etapta 2 adet Airbus A330 (geniş gövde) ve 2 adet Airbus A321 (dar gövde) olmak üzere 4 uçakla uçuşlara başlayacak.

NERELERE UÇACAK?

Southwind Airlines, başlangıçta A321 ve A330 uçak tiplerinden oluşacak filosu ile Rusya, Kazakistan, Avrupa ve Ortadoğu ülkelerine uçuş gerçekleştirmeyi hedefliyor. Şirketten yapılan açıklamada, “Uçuşlarımızı gerçekleştireceğimiz ülkelerin en büyük tur operatörleri ile yakın iş birliği içerisinde çalışıyor olacağız. Gelecekte filomuzu büyüterek kısa sürede iş hacmimizin katlanarak artacağını ön görmekteyiz.” denildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air