MENÜ
İstanbul 24°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
SUNEXPRESS UÇAĞI İKİ KEZ HAVALANAMADI
Havacılık Haberleri
2 Eylül 2024 Pazartesi 17:49

SUNEXPRESS UÇAĞI İKİ KEZ HAVALANAMADI

Sunexpress Hava Yolları’nın KKTC Ercan-İzmir seferini yapacak uçağı havalanmak için pistte iki kez deneme yapmasına rağmen havalanamadı. Uçaktan indirilen yolculardan ağlayanlar ve sinir krizi geçirenler oldu.

Saat 08.45’te havalanmak üzere pist başına giden XQ843 sefer sayılı, Boeing 737-800 tipi uçakta teknik arıza meydana geldi. Pilotlar kalkıştan vazgeçerek uçağı durdurdu.

‘Kargo kapısı açık kaldı iddiası’

Sosyal medyada yer alan görüntülerde, uçağın havalanmaktan vazgeçmesi üzerine yolculardan bazılarının büyük korku yaşadıkları görülüyor. Çeşitli rahatsızlıkları olan yaşlı yolcuların oldukça korktukları dikkat çekti.

 

Bazı yolcular, “Uçak ilerlerken bir anda durdu. Ne olduğunu anlamadık. Kabin memurları kargo kapağının tam kapanmadığını söylediler. Daha sonra sorun olmadığı, tekrar havalanacağımızı söylediler. Ancak hızlanmaya başlayan uçağımız tekrardan sert bir şekilde durdu. Çok korktuk. “ dediler.

İkinci kez kalkış yapılamaması üzerine yolcular uçaktan indirilerek terminale götürüldü. Bazı yolcuların sinir krizi geçirdikleri ve güçlükle yürüdükleri dikkat çekti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air