MENÜ
İstanbul 21°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
SURVIVOR'DA KİM ELENDİ? ELENEN İSİM YUNUS EMRE ÖZDEN Mİ OLDU?
Türkiye'den
24 Şubat 2022 Perşembe 00:51

SURVIVOR'DA KİM ELENDİ? ELENEN İSİM YUNUS EMRE ÖZDEN Mİ OLDU?

Survivor'da kim elendi? Elenen isim belli oldu mu? Survivor sürgün adasında bu hafta kim elendi? Ve elenen isim belli oldu. Yunus Emre Özden Survivor'dan elendi mi?

Survivor AllStar 2022'de 23 Şubat akşamı yayınlanan son bölümünde adaya veda isim belli oldu. Yunus Emre, bu hafta eleme potasına giren 4 yarışmacıdan biri oldu. Acun Ilıcalı, adaya veda eden son ismi açıkladı. Yarışmada elenen isim kim oldu? Survivor Yunus Emre elendi mi? 

Survivor sürgün adasına bu hafta yarışmacı arkadaşları tarafından gönderilen ilk isim Yunus Emre, ikinci isim ise Yasin Obuz olmuştu. Diğer 2 aday sonraki bölümde belli oldu. Nagihan Karadere ve Gökhan Keser eleme adayı olarak sürgün adasına gönderilen 3. ve 4. yarışmacı oldu.
Survivor Yunus Emre Özden kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Sevgilisi var mı? Soru ve konu başlıkları vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. İşte Survivor Yunus Emre ile ilgili bilgiler...

Survivor Yunus Emre elendi mi? Survivor Yunus Emre Özden kimdir? Sevgilisi kim? Yunus Emre Özden nereli ve kaç yaşında? Yarışmayı takip edenler bu soruların yanıtını aramaya başladı. 

Survivor AllStar 2022'de Acun Ilıcalı, Survivor'ın elenen yarışmacısını açıkladı. Yunus Emre, Yasin Obuz, Nagihan Karadere ve Gökhan Keser arasından en az oyu alarak adaya veda eden isim Yunus Emre oldu.

Yarışmanın 30'uncu bölümünde Yunus Emre Özden elenen isim oldu. 

YUNUS EMRE ÖZDEN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ? 

Survivor'da yarışan Yunus Emre Özden 29 yaşındadır. İstanbul Silivri’de yaşayan Yunus Emre, Açıköğretim Fakültesi Ulaştırma Lojistik bölümü öğrencisidir. Yunus Emre oyunculuk ve modellik yapmaktadır. 

YUNUS EMRE ÖZDEN'İN SEVGİLİSİ VAR MI?


Survivor Yunus Emre Özden, Beria Gözen ile aşk yaşıyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air