MENÜ
İstanbul 17°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
TAKSİCİYE SAHTE DOLAR VERİNCE…
Türkiye'den
13 Ocak 2022 Perşembe 16:52

TAKSİCİYE SAHTE DOLAR VERİNCE…

Yılbaşını geçirmek için Almanya'ya gitmek üzere İstanbul Havalimanı'na gelen Murat K., taksiciye sahte dolarla ödeme yaptı. Daha sonra THY bilet satış görevlisinden yine sahte parayla business class bilet aldı. Paraların sahte olduğu anlaşılınca polis tarafından yakalandı

Murat K. yılbaşını geçirmek üzere Almanya'da gitmek için 31 Aralık 2021 tarihinde taksiyle İstanbul Havalimanı'na geldi. Taksiciye ve bagaj görevlisine cebinde bulunan sahte dolarla ödeme yapan Murat K., daha sonra bilet satış ofisine giderek business class uçak bileti satın aldı.

M.K. havalimanında uçuş saatini beklerken, taksi sürücüsü polise giderek yolcunun kendisine sahte para verdiği şikayetiyle başvuruda bulundu. İhbar üzerine polis ekipleri güvenlik kamera görüntülerini inceledi. İncelemede yeri tespit edilen Murat K., gözaltına alındı.

Kalpazanın üst aramasında sahte olduğu tespit edilen 2 bin 700 dolar bulundu.

Murat K.'nın, GBT kontrolünde parada sahtecilik ve motosiklet hırsızlığı suçlarından 8 kaydı olduğu ortaya çıktı. Mahkemeye sevk edilen Murat K., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air