MENÜ
İstanbul 24°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
TAV TECHNOLOGIES GENÇLERLE BULUŞTU
Havacılık Haberleri
20 Şubat 2019 Çarşamba 10:17

TAV TECHNOLOGIES GENÇLERLE BULUŞTU

Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencileri ve TAV Technologies yöneticileri ‘Tea Talks’ etkinliğinde bir araya geldi. TAV Technologies Genel Müdürü Kerem Öztürk, gençlere TAV Technologies’in başarı öyküsünü anlattı ve havacılık teknolojileri ile ilgili bilgiler verdi

Yıldız Teknik Üniversitesi Kalite ve Verimlilik Kulübü üyesi gençlerle bir araya gelen Kerem Öztürk, havacılık teknolojileri hakkında gençlere bilgiler verdi. Havalimanı bilişim çözümlerinde dünyanın önde gelen şirketleri arasında yer alan TAV Teknoloji, havalimanında hayatı kolaylaştıracak ve yolcu deneyimini iyileştirecek teknolojik çözümler sunan projeler geliştirmeye devam ediyor. Havalimanı bilişim çözümlerinde uzmanlaşarak dünyanın önde gelen markaları arasına giren TAV Teknoloji, havacılık sektöründe geleceğin fikirlerini üretmeye devam ediyor.  

“HAYATI KOLAYLAŞTIRAN FİKİRLER ARIYORUZ”

TAV Teknoloji Genel Müdürü Kerem Öztürk, TAV Teknoloji’nin havalimanı bilişim çözümleri konusunda uzmanlaştığını ve üç kıtada 36 havalimanında ürünleriyle hizmet verdiğini söyledi. Öztürk havalimanlarında üretilen bilgilerin, farklı bakış açıları, teknolojik yaklaşımlar ve gençlerin yenilikçi işbirlikleri ile TAV Technologies’e değer yaratan inovasyonu beraberinde getiren bir geri dönüş sağlamasını amaçladıklarını belirtti. Havalimanı yolcularına ve diğer paydaşlara havacılık ürün ve hizmetleri ile sürdürebilir bağ kurduklarını, hayatı kolaylaştıran fikirler aradıklarını ve geleceğin havacılık sektörüne yön verebilecek her türlü hayali, teknoloji ile buluşturmak istediklerini dile getirdi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air