MENÜ
İstanbul 13°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
TEI KIZ ÖĞRENCİLERE HAVACILIĞI TANITTI
Savunma
11 Mart 2023 Cumartesi 16:15

TEI KIZ ÖĞRENCİLERE HAVACILIĞI TANITTI

Dünya Havacı Kadınlar Haftası kapsamında ülkemizi derinden sarsan deprem afetinden etkilenen kadın ve çocuklara yönelik hazırlanıp Hatay’a gönderilen kitlerin yanı sıra TEI, “Havacılığın Merkezine Güçlü Adımlar” etkinliğini gerçekleştirdi.

TEI etkinlikte, Eskişehir İl Millî Eğitim Müdürlüğü koordinasyonuyla, Fatih Fen Lisesi ve Eskişehir Anadolu Lisesi’nde okuyan kız öğrencileri Eskişehir Yerleşkesi’nde ağırladı. Şirket tanıtım sunumu ve sektörü tanıtıcı konuşmaların ardından etkinlik, tesis turu ile devam etti.

Tesis turunda kız öğrenciler havacılık motorları parçalarının nasıl üretildiğini ve TEI’nin bu alandaki kabiliyetlerini yerinde öğrendiler. Atölye turunun ardından motor test tesislerini ziyaret eden öğrenciler ayrıca Türkiye’nin lider motor şirketi TEI’nin geliştirdiği özgün ve millî havacılık motorlarını da yakından görme fırsatı yakaladılar.

Etkinlikte konuşan Eskişehir İl Millî Eğitim Müdürü Pervin Töre, “Siz değerli genç kızlarımıza bakınca yüzümüz gülüyor, sizler ülkemizin geleceğisiniz. Sektöründe bir dünya markası olan TEI’ye sosyal sorumluluk projelerinde eğitime verdiği önem için teşekkür ediyorum.” dedi.

TEI, önceki senelerde gerçekleştirdiği bu etkinlikler ve kadın çalışanları için hayata geçirdiği uygulamalarla Dünya Havacı Kadınlar Enstitüsü tarafından 6 kez “Kadın Çalışanlarına En Çok Değer Veren Şirket” seçilmişti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air