MENÜ
İstanbul 11°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
TEL AVİV UÇUŞLARINI GÜNDE İKİYE ÇIKARIYOR
Havacılık Haberleri
3 Ağustos 2022 Çarşamba 14:00

TEL AVİV UÇUŞLARINI GÜNDE İKİYE ÇIKARIYOR

Emirates Havayolu, ilk uçuşun yapıldığı tarihten bir ay sonra Dubai ve Tel Aviv arasında seyahat eden yolcular için 30 Ekim 2022 tarihinden itibaren günde iki uçuş ile bağlantı imkânlarını ve seyahat seçeneklerini artıracağını duyurdu

YÜKSEK TALEP GÖRÜYOR

Emirates, ülkedeki faaliyetlerini artırma konusundaki kararlılığını yeniden teyit ederken mevcut seferinin başarısından yola çıkan ek sabah seferi ile İsrail kalkışlı ve varışlı seyahatlere olan yüksek talebi karşılamayı amaçlıyor.

İkinci günlük seferde Emirates’in modern ve verimli, üç sınıflı Boeing 777-300ER uçağı kullanılacak. Yeni uçuş tarifesi şu şekilde gerçekleşecek:

EK 933 sefer sayılı uçuş Dubai’den 08:15’te kalkış yaparak Tel Aviv’e 09:50’de varacak. EK 934 sefer sayılı uçuş ise Tel Aviv’den 11:50’de kalkış yaparak Dubai’ye 16:50’de* iniş yapacak.

İkinci uçuş İsrail’den seyahat eden Emirates yolcularına Dubai seyahatleri için ek seçenekler ve popüler uçuş noktalarına kolay aktarma imkânı sunuyor. Yeni uçuş ayrıca Auckland, Brisbane, Perth, Bali, Seul ve Singapur gibi Emirates’in global ağında birçok uçuş noktasının yanı sıra Hindistan ve diğer ülkelerdeki uçuş noktalarına da gelişmiş bağlantı imkânı sağlayarak İsrailli yolcuların yeni yerleri daha kısa aktarma süreleriyle keşfetmesini kolaylaştırıyor.

Aynı zamanda akşam saatlerinde iniş yapan mevcut EK931 sefer sayılı uçuşa ek olarak, Ben Gurion havalimanına sabah varış seçeneği de sunarak İsrail’e seyahat eden yolcuların seyahatlerini planlarken daha fazla esnekliğe sahip olmasını sağlayacak. Yolcular seyahatlerini planlarken çok sayıda günlük uçuş programı sunan Emirates’in flydubai ile ortaklığından da faydalanabilirler.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air