MENÜ
İstanbul 24°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
TERMİNALE GİRERKEN ARTIK BİLET SORULMAYACAK
Havacılık Haberleri
1 Şubat 2022 Salı 13:23

TERMİNALE GİRERKEN ARTIK BİLET SORULMAYACAK

İstanbul Havalimanı’na girişte mecburi bilet kontrolü uygulaması bugün itibarıyla kaldırıldı

Covid-19 pandemisi nedeniyle toplum sağlığını korumak amacıyla İstanbul Havalimanı’na girişte uygulanan bilet kontrolü, alınan üst düzey Covid-19 önlemleri sayesinde 1 Şubat 2022 tarihi itibarıyla son buluyor.

Benzersiz mimarisi, güçlü alt yapısı, üstün teknolojisi ve sunduğu üst düzey yolcu deneyiminin yanı sıra henüz ilk yılında küresel aktarma merkezi olarak havacılık sektöründe yerini alan İstanbul Havalimanı, Covid-19 salgını ile başlayan kapılardaki bilet kontrolünü 1 Şubat 2022 itibariyle sonlandırıyor.

HERKES TERMİNALE GİREBİLECEK

İstanbul Havalimanı’nın hem gidiş hem de plaza katındaki kapılarda geçerli olan ve yeni dönemde kaldırılan bilet kontrol uygulaması ile birlikte terminal binası herkesin hizmetine yeniden açılıyor.

İstanbul Havalimanı’nda alınan üst düzey Covid-19 tedbirleri sayesinde, havalimanına gelen karşılayıcılar ve uğurlayıcılar artık 1,3,4,5,9 ve 13 numaralı kapılardan terminal binasına giriş yapabiliyor. Yolcuların uçuş öncesinde havalimanına gidiş sürelerini etkileyen uygulamanın son bulmasıyla İstanbul Havalimanı’nda normalleşme yolunda yeni bir adımı daha hayata geçmiş oluyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air