MENÜ
İstanbul 24°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
THY ÇALIŞANLARINI ÖDÜLLENDİREN SİSTEM
Havacılık Haberleri
22 Temmuz 2024 Pazartesi 12:49

THY ÇALIŞANLARINI ÖDÜLLENDİREN SİSTEM

Türk Hava Yolları, çalışanlarını ödüllendirmek amacıyla UPwards çalışan ödüllendirme sistemimizi hayata geçirdi.

Yeni sistemle ilgili THY İnsan Kaynaklarından sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Abdülkerim Çay açıklama yaptı. Çay, “Çalışanlarımızın mutluluğu ve motivasyonları için yeni uygulamalar tasarlamaya devam ediyoruz.

İdeal çalışan profilini teşvik etmek ve Türk Hava Yolları’na değer katan çalışanlarımızı ödüllendirmek amacıyla UPwards çalışan ödüllendirme sistemimizi gecen hafta itibarıyla hayata geçirdik.

ÇALIŞANLAR PUAN BİRİKTİRECEK

Ortaklık içi mobil uygulamamız UP içerisinde yer alan UPwards ödüllendirme sistemimiz üzerinden belirlenen görevleri tamamlayan çalışma arkadaşlarımız yıl boyunca puan biriktirecekler. Biriktirilen puanlar yıl sonunda mile dönüştürülerek ödül bilet düzenlenebilecek ve Shop&Miles’ta harcanabilecek.

Öncü çalışan ödüllendirme uygulamamız UPwards’u Genel Müdürlüğümüzde keyifli bir lansman etkinliğiyle tüm Ortaklığımıza tanıttık. Takdir ve ödüllendirme kültürünü yaygınlaştırmak adına attığımız bu önemli adımın tüm Ortaklığımıza hayırlı olmasını temenni ederim. Bu önemli projede emeği olan basta IT ve IK ekipleri olmak üzere bütün çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim.” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air