MENÜ
İstanbul 23°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
THY’DEN UÇAKLARDA İNTERNET MÜJDESİ
Havacılık Haberleri
10 Haziran 2024 Pazartesi 11:48

THY’DEN UÇAKLARDA İNTERNET MÜJDESİ

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat’tan yolculara internet müjdesi: 2 yıl içerisinde tüm uçaklarımızda bedava olacak

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, CNN International'a konuştu. Bolat, iki yıl içinde tüm yolcularının bedava ve hızlı internete sahip olacağını söyledi.

"HER YOLCU 3 BİN DOLAR GETİRİYOR"

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, CNN International'a öncelikli hedeflerini anlattı. "Şu anda asıl odaklandığımız şey Türk Hava Yolları'nın sürdürülebilirliği. Çünkü büyümeyi sürdürmek için kâr etmek gerekiyor. Yani değerli yolcuların peşindeyiz. Demek istediğim Türkiye'ye gelen yolcular. Böylece 11 ülke belirledik; ABD, Kanada, Meksika ve Endonezya, Malezya, Japonya, Kore, Çin, Tayvan ve Avustralya. Biz de bu ülkelerden 10 milyon turist çekiyoruz ve bu yolcular kişi başı ortalama 3 bin dolar Türkiye'ye getiriyor" dedi.

"DAHA FAZLA DÖVİZ GETİREN TURİST GETİRMEYİ AMAÇLIYORUZ"

CNN International'dan Richard Quest'e konuşan Ahmet Bolat, Avrupa'nın en yoğun havalimanlarından olan İstanbul Havalimanı'na daha fazla döviz bırakan turist getirmeyi amaçladıklarını söyledi. "Uçaktaki koltukların dolu olması gerekiyor ama bu yolcunun değer kattığından emin olmalısınız. İnsanları birbirine bağlayacağız. İstanbul Havalimanı'na gelen her yolcuyu, gideceği yere ortalama 2 buçuk saatten daha az bir sürede ulaştırabiliyoruz. Dünyada bulamadığınız şeyleri; kültür, tarih ve gastronomiyi İstanbul'da bulabileceklerini söylüyoruz" diye konuştu.

"İNTERNET HIZLI VE BEDAVA OLACAK"

Karlılık oranlarıyla ilgili soruya da yanıt veren Bolat, yolcuların yakında ücretsiz internete girebileceğini dile getirdi. "Geçen yıl daha iyiydi ama artık daha sağlıklı. Çünkü daha fazla rekabet var ve böylece kendinize bakabiliyorsunuz. Şu anda business class koltuklarımızı değiştiriyoruz ve iki yıl içinde her Türk Hava Yolları yolcusu bedava ama hızlı internete sahip olacak. Bu önemli. Zorluklar varsa, rekabet varsa o zaman müşteriyi memnun etmenin başka yollarını bulmaya çalışırsınız" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air