MENÜ
İstanbul 23°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
THY’NİN YENİ KABİN MEMURLARI
Havacılık Haberleri
27 Eylül 2023 Çarşamba 16:26

THY’NİN YENİ KABİN MEMURLARI

Türk Hava Yolları, 6 Şubat’ta yaşanan depremden etkilenen illerde 1000 depremzede vatandaşı işe alacağını açıklamıştı. 1000 kişiden eğitimleri süren 240’ı yakında kabinde çalışmaya başlıyor

Türk Hava Yolları, sene başında yaşanan büyük depremden etkilenen illerden 1000 depremzede vatandaşı işe alacağını duyurmuştu. Bu 1000 kişiden eğitimleri süren 240’ı yakında kabinde çalışmaya başlıyor.

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat, işe başlayacak depremzede kabin memurlarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Buluşmaya ilişkin açıklama yapan Bolat, “Milli Bayrak Taşıyıcı olarak sene başında yaşanan afetten etkilenen illere yönelik desteğimizi sürdürüyoruz. Mayıs ayında başlattığımız istihdam atağı ile bölgedeki gençlerimize havacılık sektörünün kapılarını açarak, yüzlercesini Türk Hava Yolları ailesine dahil ettik ve ediyoruz.

Halen eğitimi süren arkadaşlarla birlikte toplam 240 gencimiz Türk Hava Yolları çatısı altında kabinde çalışmaya başlıyorlar. Bugün kahvaltılı bir toplantıda bir araya geldiğimiz ve Kahramanmaraş, Gaziantep, Adıyaman, Malatya, Hatay, Diyarbakır ve Şanlıurfa illerimizden ailemize katılan bir grup arkadaşımızla yaptığımız sohbette, Milli Bayrak Taşıyıcı olmanın sorumluluklarından küresel havacılığın zirvesine giden bir marka olmanın ayrıcalıklarını ele aldık.

Pazartesi günü de İngilizcelerini geliştirecek olan 40’a yakın arkadaşımızın ilk derslerine dinleyici olarak katılacağım. Hatırlarsanız, iştirak şirketlerimizle beraber 1000 depremzede vatandaşımızı istihdam etme sözü vermiştik. Bu sözü bu sene büyük ölçüde yerine getirmenin verdiği gönül rahatlığıyla kahvaltımızı ettik ve hatıra pastası kestik.

Kendilerine bir kez daha Türk Hava Yolları ailesine “Hoşgeldiniz” derken, markamıza katacakları güç ve dinamizm için teşekkürlerimi iletiyorum.” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air