MENÜ
İstanbul 16°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
THY PERSONELİ BUGÜN TAHLİYE EDİLİYOR
Havacılık Haberleri
11 Ocak 2022 Salı 12:15

THY PERSONELİ BUGÜN TAHLİYE EDİLİYOR

Kazakistan’da mahsur kalan Türk Hava Yolları personeli nihayet bugün tahliye ediliyor. Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı ve bazı yöneticiler de tahliye operasyonu için Kazakistan’a gitti

Almatı’da kalan THY personeli ve Türk iş adamlarının tahliyesi bugün gerçekleşecek. Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı da Kazakistan’a giderek operasyonu yakından takip ediyor.

Almatı'da bulunan THY çalışanlarının yanı sıra MNG ve ACT Cargo ekipleri ve iş adamları tahliye uçuşunda yer alacak. Yolcuların tahliyesini gerçekleştirecek uçak Kazakistan tarafından alınan özel izinle saat 01.30'da İstanbul Havalimanı'ndan kalkış yaptı.

HANGİ YÖNETİCİLER ALMATI’YA GİTTİ?

Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı'nın yanı sıra Uçuş İşletmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Baran Gülbaran, OCC Başkanı Erkan Akçay ile Özel Büro Müdürü Memduh Sayıner de tahliye uçuşunu gerçekleştirecek uçakla Kazakistan'a gitti.

Gerekli işlemlerin ardından 167 yolcuyla havalanan Boeing 777 tipi uçağın, saat 16.00'da İstanbul Havalimanı'na inmesi bekleniyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air