MENÜ
İstanbul 24°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
THY ŞİLİ SEFERLERİNİ DUYURDU
Havacılık Haberleri
20 Eylül 2024 Cuma 09:54

THY ŞİLİ SEFERLERİNİ DUYURDU

Türk Hava Yolları, Amerika Kıtası’ndaki 26. destinasyonu olan Şili’nin başkenti Santiago’ya başlatmayı planladığı uçuşların ayrıntılarını açıkladı.

Türk Hava Yolları, küresel uçuş ağına yakın zamanda Şili, Santiago'yu ekleyerek, misafirlerini Amerika Kıtası'nda hizmet vereceği 10. ülke ile buluşturacak.

Türk Hava Yolları, 18 Aralık 2024 tarihi itibarıyla İstanbul'dan Santiago'ya her iki yönde Sao Paulo duraklamalı, haftada 4 frekans uçuş başlatacak. Bu yeni rota ile Türk Hava Yolları, Amerika Kıtası’nda hizmet verdiği toplam destinasyon sayısını 26'ya yükselterek, bölgedeki varlığını daha da sağlamlaştıracak.

Santiago'nun eşsiz güzelliklerini deneyimlemek isteyen misafirler, uçuşlarını Türk Hava Yolları’nın resmî web sitesi, mobil uygulaması, satış ofisleri veya yetkili acenteleri aracılığıyla rezerve edebilirler.

Yeni rota, zengin tarihi, kültürel merkezleri ve çarpıcı Andes Dağları manzarasıyla göz alıcı bir metropol olan Santiago şehrine kesintisiz erişim sağlayacak ve Türkiye ile Şili arasındaki bağları daha da güçlendirecek. Dünyanın dört bir yanındaki seyahatseverler için bu yeni rota, Güney Amerika'ya rahat bağlantı sağlayacak ve Şili’yi deneyimlemeyi daha kolay hale getirecek.

Santiago uçuşları hakkında değerlendirmede bulunan Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat; "Dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu olarak kıtaları ve kültürleri birbirine bağlamaya devam ediyoruz. Amerika Kıtası’ndaki 26. destinasyonumuz olan Santiago'ya uçuşların başlatılmasıyla, küresel uçuş ağımızı genişletme ve seyahatseverlere benzersiz bağlantı seçenekleri sunma taahhüdümüzü bir kez daha teyit ediyoruz. Yolcularımıza Şili, Türkiye ve dünyanın birçok ülkesinin büyüleyici güzelliğini Türk misafirperverliğiyle keşfetme imkânı sunuyoruz." dedi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan SCL Nuevo Pudahuel Havalimanı CEO’su Nicolas Claude ise; “Bu yılın Aralık ayında, Türk Hava Yolları’nın İstanbul’dan Santiago Havalimanı’na sefer düzenlemeye başlayacak olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Şili ile Türkiye arasındaki bu yeni rota, her iki ülkenin hava bağlantısını artırarak Şili vatandaşlarının İstanbul’a ve Uzak Doğu’ya daha kolay ulaşmasını sağlayacak. Kalite ve hizmet anlayışıyla öncü olan Türk Hava Yolları ile yapılan bu yeni ortaklık, Şili ile Türkiye arasındaki ekonomik ve turistik ilişkileri de güçlendirecek. Bu yeni rotada hem ticari hem de operasyonel başarılar sağlamak için tüm çabalarımızı ortaya koyarak, Türk Hava Yolları’na sıcak bir karşılama garanti edeceğiz. Hoş geldin Türk Hava Yolları.” dedi.

Santiago Uçuş Bilgileri şöyle:

Uçuş Kodu

Başlangıç

Günler

Kalkış

Varış

TK  215

18/12/2024

1.34.6.

ISTANBUL

20.35

SAO PAULO

04.15

TK  215

19/12/2024

.2.45.7

SAO PAULO

05.50

SANTIAGO

09.45

TK  216

19/12/2024

.2.45.7

SANTIAGO

11.40

SAO PAULO

15.15

TK  216

19/12/2024

.2.45.7

SAO PAULO

16.50

ISTANBUL

11.20

Türk Hava Yolları, misafirlerinin seyahatlerini iyileştirmek adına geniş bir yelpazede hizmet sunuyor. Bu hizmetler arasında, 20 saat veya daha uzun aktarmalı bağlantılı uçuşlar için ücretsiz otel konaklaması sağlayan "Stopover Istanbul" ve 6-24 saat arasındaki aktarmalar için İstanbul'un tarihi güzelliklerini tanıtan ücretsiz rehberli "TourIstanbul" programı yer alıyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air