MENÜ
İstanbul 24°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
THY YENİ UYKU SETLERİNİ HİZMETE SUNDU
Havacılık Haberleri
29 Mayıs 2024 Çarşamba 11:18

THY YENİ UYKU SETLERİNİ HİZMETE SUNDU

Türk Hava Yolları, Yeni Uyku Seti’ni yolcuların hizmetine sundu

Türk Hava Yolları, okyanus aşırı uçuşlara özel tasarladığı uyku setlerini yeniledi. Türk misafirperverliğini bulutların üzerine taşıyan THY, ayrıcalıklı seyahat konsepti dahilinde zarif çizgileri konforla buluşturan yeni uyku seti ile ev rahatlığı ve sıcaklığını ön planda tutarak, okyanus aşırı seyahatlerde daha kaliteli bir uyku ortamı sunmayı ve kusursuz bir uçuş deneyimi hedefliyor.

Koleksiyonun vazgeçilmez bir parçası olan ipek hafifliğindeki yorgan, kadife süet kumaş yüzeyi ve ferahlık oluşturması amacıyla açık renkler ile bezenmiş FLOW deseniyle benzersiz bir uyku deneyimi sunuyor. Misafirlerin uçak içerisinde yatak konforunu hissedebilmeleri için hazırlanan ergonomik yapıdaki alez ise, kabin içi renk uyumu ile rahatlatıcı bir uyku konseptine yardımcı oluyor. Ayrıca misafirlerin uçuş öncesi keyifli bir başlangıç yapmaları için tasarlanan karşılama yastığı, saten aksesuarı ve FLOW deseni ile uyku setinin tamamlayıcı ürünü olarak ön plana çıkıyor.

Yeni uyku setini misafirlerinin deneyimine sunan bayrak taşıyıcı, yolcularının ihtiyaçları ve beklentileri doğrultusunda kendini geliştirmeye devam ediyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air