MENÜ
İstanbul 24°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
THY YÖNETİMİNDEN KABİN MEMURLARINA DESTEK
Havacılık Haberleri
21 Eylül 2024 Cumartesi 12:55

THY YÖNETİMİNDEN KABİN MEMURLARINA DESTEK

Türk Hava Yolları üst yönetimi, kahvaltıda bir bölüm kabin memuru ile bir araya geldi. Buluşma, geride bıraktığımız haftada iki ayrı uçuşta kabin memurlarına yönelik yaşanan saldırı sonrası bir bakıma yönetimden kabin çalışanlarına ‘yanınızdayız’ mesajı taşıyor.

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat ve Genel Müdür Bilal Ekşi ile birlikte Uçuş İşletmeden sorumlu yöneticiler, bir grup kabin memuru ile kahvaltıda bir araya geldi. Buluşma, bir bakıma hafta içerisinde B.G. isimli yolcunun İstanbul-Londra uçuşu öncesi ve İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak Tatlıses’in Bodrum-İstanbul uçağında THY kabin memuruna saldırması sonrası zor anlar yaşayan kabin ekiplerine ‘yönetim olarak yanınızdayız’ mesajı anlamına geliyor.

“HER ZAMAN KENDİLERİNİN YANINDA OLMAYA VE ONLARI DESTEKLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Kahvaltıya dair sosyal medya hesabından fotoğraflar paylaşan THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, “Güler yüzleriyle markamızın en görünen yüzü olan kabin ekiplerimiz üstün hizmet anlayışımızın en iyi örnekleri. Her gün dünyayı 70’ten fazla kez dönen uçuşlarımızda hizmetleri ve profesyonellikleriyle öne çıkan ekiplerimiz Millî Bayrak Taşıyıcı havayolu olmanın sorumluluğunu ve misafirperverlik kültürümüzü en üst düzeyde gösteriyor. Layık görüldüğümüz ödüllerde büyük pay sahibi olan ekiplerimizle kahvaltıda bir araya gelerek kendilerine hizmetleri ve profesyonellikleri için Türk Hava Yolları yönetimi ve ailesi adına teşekkür ettik. Biz her zaman kendilerinin yanında olmaya ve onları desteklemeye devam edeceğiz. Bu vesileyle tüm kabin ekiplerimize bir kez daha teşekkür ediyor, iyi uçuşlar diliyorum.” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air