MENÜ
İstanbul 13°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
TÜRK POLİSİNDEN LİTVANYALI MESLEKTAŞLARINA KURS
Türkiye'den
9 Ekim 2021 Cumartesi 09:22

TÜRK POLİSİNDEN LİTVANYALI MESLEKTAŞLARINA KURS

Türk memurlar, Litvanyalı meslektaşlarına seyahat belgeleri sahteciliği temel eğitimi kursu verdi

Emniyet Genel Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Daire Başkanlığı uzmanları Litvanyalı meslektaşlarına pasaport kontrolünün temel ilkelerini ve sahtekarlığı tespit etmenin yollarını Litvanya'da Sahteciliği Temel Eğitimi kursu verdi

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Daire Başkanlığı uzmanları, Litvanyalı meslektaşlarına pasaport kontrolü ve sahtekarlığı tespit etmenin yollarını anlatan Seyahat Belgeleri Sahteciliği Temel Eğitimi kursu verdi.

Medininkai’deki Sınır Muhafızları Okulu’nda Litvanya Devlet Hudut Güvenlik Servisi görevlilerine yönelik Seyahat Belgeleri Sahteciliği Temel Eğitimi kursu 4-8 Ekim 2021 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Eğitim kursuna Devlet Sınır Muhafız Teşkilatı'ndan 18 memur ve Litvanya Polisi Suç Soruşturma Merkezinin Belge Soruşturma Bölümünden bir uzman katıldı.

Türk memurlar, Litvanyalı meslektaşlarına pasaport kontrolünün temel ilkelerini ve sahtekarlığı tespit etmenin yollarını, belge fotoğraflarının sahteciliğe karşı nasıl korunduğunu ve bu tür vakaların nasıl tanınacağını ve uluslararası güvenli belge standartlarını ve sahte belgelerde baskı tekniğinin nasıl kullanıldığını gösterdiler.

Litvanyalı memurlar, Schengen vizesi ve Türk pasaportunun özellikleri, vize güvenliği ve başvuruları hakkında bilgi edinme fırsatı buldu.

Eğitim programının sona ermesi vesilesiyle düzenlenen töreni takiben, programa iştirak eden 19 Litvanyalı yetkiliye, Büyükelçi Gökhan Turan tarafından sertifikaları verildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air