MENÜ
İstanbul 10°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
UÇAKTA CAN PAZARI
Dünyadan
7 Ocak 2023 Cumartesi 13:32

UÇAKTA CAN PAZARI

Meksikalı havayolu şirketi Aeromexico, Culiacan’dan (Sinaloa) başkent Mexico City'ye uçması planlanan bir uçağa perşembe sabahı ateş edildiğini açıkladı. Olayla ilgili ortaya çıkan videoda, yolcuların kurşunlara hedef olmamak için uçakta yerlere yattıkları görülüyor

Aeromexico Connect Havayolları’nın AM165 sefer sayılı, Embraer-190 tipi, uçağında bulunan yolcular dehşeti yaşadı. Uçak, Meksika'nın Culiacan Havalimanı'nda kalkışı sırasında ateş altında kaldı.

Cezaevinde bulunan dünyanın en büyük uyuşturucu kartellerinden birini yöneten ‘El Chapo’ lakaplı Joaquin Guzman'ın oğlu, uyuşturucu baronu Ovidio Guzman, polis tarafından gözaltına alındı. Gelişme üzerine Guzman’ın adamları ile Meksika Polisi arasında silahlı çatışma yaşandı. Havalimanı çevresinde yaşanan çatışmada bazı mermiler uçağa isabet etti.

Sosyal medyada yayınlanan videolarda, Aeromexico uçağına bulunan yolcuların hedef olmamak için nasıl yerlere yattıkları ve yaşadıkları büyük korku gözler önüne seriliyor.

 

29 KİŞİ ÖLDÜ

Meksika'da "El Chapo" lakaplı uyuşturucu karteli lideri Joaquin Guzman’ın oğullarından Ovidio Guzman Lopez'in gözaltına alınması üzerine çıkan çatışmalarda 10'u asker 29 kişi öldü.

Devlet Başkanı Andres Manuel Lopez Obrador, sivillerin hayatlarının tehlikeye girmemesi için operasyonun hassasiyetle yürütüldüğünü belirterek, "Güvenliğin sağlanması için görev başında olan 10 asker hayatını kaybetti, 35 asker yaralandı." ifadesini kullandı. Askerlerin kaybı nedeniyle üzgün olduklarını dile getiren Lopez Obrador, onlar için özel bir cenaze töreni düzenleneceğini duyurdu.

Çıkan çatışmalarda 10'u asker 29 kişi öldü, 35 asker yaralandı.

İşte o dehşet görüntüler…

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air