MENÜ
İstanbul 11°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
UÇAKTAKİ SANDVİÇ BÖYLE TANITILDI, BÖYLE GELDİ!
Havacılık Haberleri
29 Haziran 2022 Çarşamba 16:45

UÇAKTAKİ SANDVİÇ BÖYLE TANITILDI, BÖYLE GELDİ!

Bir JET2 havayolu yolcusu, uçuş sırasında sandviç siparişi verdi. Ancak sandviçi görünce neye uğradığını şaşırdı. Gelen sandviçin menüde yer alan resimdeki hali ile hiçbir alakası yoktu!

‘Teganinsleyox’ adını kullanan bir TikTok kullanıcısı, Marbella'ya uçarken içinde peynir ve roket bulunan bir sandviç sipariş ettiğini anlattı. Kadın yolcu kendisine getirilen sandviçi görünce oldukça şaşırdı. Gelen sandviçte birkaç yaprak kıvırcık ile biraz peynir vardı.

Yolcu sosyal medya hesabında şöyle yazdı: "Giriş ve güvenlik kuyrukları nedeniyle 5 saattir yemek yemedik. Bu yüzden çok acıktığımız için ekmeğe bir tüp Pringles soktuk."

Menüde yer alan sandviç resmi

‘ÖDÜLLÜ DENEYİM SUNMAKTAN GURURU DUYUYORUZ’

Bir Jet2 sözcüsü konuyla ilgili şunları söyledi: "İnsanların bizimle tatile başladıkları andan itibaren, uçak içi yiyecek ve içeceklerimiz de dahil olmak üzere ödüllü bir deneyim sunmaktan gurur duyuyoruz. Uçak içi yemeklerimiz müşterilerimizden sürekli olarak harika geri bildirimler alıyor. Bu özel durumda verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı müşteriden özür dilemek istiyoruz. Bunu tedarikçimizle birlikte inceleyeceğiz.”

Yolcuya gelen sandviç !

Geçen ay, bir easyJet yolcusu da "şimdiye kadarki en kötü havayolu yemeği" için 5 sterlin ödedikten sonra şoka uğradı. Alex, kendisine kavrulmuş sebze ve humuslu bir baget sipariş edildiğinde Paris'ten Londra Gatwick'e uçuyordu. Hostes ona içinde hiçbir şey olmayan uçak yemeğini verdiğinde Londralı yolcu gözlerine inanamadı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air