MENÜ
İstanbul 24°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
UÇUŞLAR İPTAL HAVALİMANI BOŞ KALDI
Dünyadan
4 Ağustos 2024 Pazar 22:12

UÇUŞLAR İPTAL HAVALİMANI BOŞ KALDI

İsrail’in Tel Aviv kentindeki Ben Gurion Havalimanı boş kaldı. Birçok firma uçuşlarını iptal etti

Uluslararası havayolu şirketleri, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye’nin Tahran’da öldürülmesinin ardından artan gerilim sonrası İran’dan İsrail’e muhtemel bir saldırı olma ihtimaline karşı İsrail uçuşlarını iptal etti. Bunun sonucunda Tel Aviv’deki Ben Gurion Havalimanı boş kaldı.

Güvenli olduğu iddia ediliyor

Fransa, İngiltere, Ürdün ve çok sayıda ülke, vatandaşlarının Lübnan’dan ayrılması yönünde çağrı yaparken, Polonya hava yolu şirketi LOT ile Macar hava yolu şirketi Wizzair gibi çeşitli uluslararası havayolları, İsrail’in hava sahasının güvenli olduğunu iddia etmesine rağmen Tel Aviv uçuşlarını askıya aldı.

Havayolu şirketlerinin İran’dan İsrail’e muhtemel bir saldırı gerekçesiyle İsrail’e uçuşlarını gerçekleştirmeme kararının ardından İsrail’in Ben Gurion Havalimanı boş kaldı. Hem ülkeye giriş hem de ülkeden çıkışlarda uzun kuyrukların oluştuğu pasaport kontrollerinde yolcuların çok az olması dikkat çekti.

Yolcuların uçuş öncesinde beklediği alanların da boş olduğu havalimanında uçuş bilgi ekranında çok sayıda uçuşun iptal edildiği görüldü.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air