MENÜ
İstanbul 14°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
UKRAYNA'DA HELİKOPTER DÜŞTÜ !
Dünyadan
18 Ocak 2023 Çarşamba 13:15

UKRAYNA'DA HELİKOPTER DÜŞTÜ !

Son dakika... Ukrayna'da Kiev bölgesinde yer alan Brovary kentindeki kreş ve konut binasının yanına helikopter düştü. Kaza sonucu, aralarında Ukrayna İçişleri Bakanı Denis Monastırski ve diğer üst düzey bakanlık yetkililerinin de bulunduğu on altı kişinin öldüğü bildiriliyor…

Ukrayna'nın başkenti Kiev'in dışındaki Brovary kasabasında bir kreş ve bir konut binasının yakınına, helikopter düştüğü ve can kayıpları olduğu bildirildi.

Ukrayna Emniyet Müdürü İgor Klimenko tarafından yapılan açıklamada, Bovary'de yaşanan helikopter kazasında İçişleri Bakanı Denis Monastırski, yardımcısı Yevhen Yenin ve İçişleri Bakanlığı devlet sekreterinin öldüğü belirtildi.

İçişleri Bakanı Denis Monastırski, savaşın başlamasından bu yana ölen en üst düzey Ukraynalı yetkili oldu.

Ukraynalı yetkililer, kazanın nedenine ilişkin henüz herhangi bir açıklama yapmadı. Klimenko, toplamda 16 kişinin yaşamını yitirdiğini belirtti.

Kiev valisi Oleksiy Kuleba, "Kaza sırasında çocuklar ve kurum personeli ana okulundaydı. Herkes tahliye edildi" dedi.

Ukrayna Başkanlık Ofisi Başkan Yardımcısı Kirilo Timoşenko, "Bir uçak az önce bir sosyal altyapı tesisine düştü. Kurbanlar ve koşullar hakkında bilgi ediniyoruz. Devlet Acil Durumlar Servisi ve tüm servisler halihazırda olay yerindedir" bilgisini verdi. Sağlık görevlileri, polis ve itfaiyeciler helikopter kazasının meydana geldiği alanda çalışmalarını sürdürüyor.

 Kaza sonrası görüntüler için TIKLAYIN

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air