MENÜ
İstanbul 24°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
ÜNLÜ MARKANIN CEO’SU İŞE UÇAKLA GİDECEK
Dünyadan
22 Ağustos 2024 Perşembe 15:22

ÜNLÜ MARKANIN CEO’SU İŞE UÇAKLA GİDECEK

Dünyaca ünlü kahve zinciri Starbucks’ın CEO'suna işe gidip gelmek için özel uçak tahsis edildi. Çevreciler bu duruma büyük tepki göstererek markayı topa tuttu.

Kahve zinciri Starbucks'ın yeni CEO'sunun işe giderken uçak kullanacak olması dünya basınında geniş yer alırken çevrecilerin de sert tepkisiyle karşılandı.

İki çeyrektir gelirlerinde düşüş bildiren kahve zinciri Starbucks'a Başkan ve Üst Yönetici (CEO) olarak atanan Brian Niccol, evinden genel merkeze şirket uçağıyla gidip geleceğinin ortaya çıkmasının ardından eleştirilerin hedefi oldu. 

The Guardian Gazetesi’nin haberine göre, Starbucks'ın iş teklifi mektubunda, California'da yaşayan Niccol'un evinden çalışmaya devam edebileceği ancak görevde kaldığı süre boyunca gerekli olduğu ölçüde Washington eyaletindeki genel merkeze de gelmek zorunda olduğu ifade edildi.

Mektupta, Niccol'un ikamet ettiği şehirden yaklaşık 1600 kilometre ötedeki genel merkeze yapacağı seyahatler için şirketin uçağını kullanma hakkına sahip olacağı belirtildi. Niccol'un 1600 kilometre için özel uçak kullanacağının ortaya çıkmasının ardından Starbucks ve yeni CEO'su çevrecilerce eleştirildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air