MENÜ
İstanbul 21°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
VATANDAŞLAR SEÇİM İÇİN İSTANBUL'A AKIN EDİYOR
Havacılık Haberleri
22 Haziran 2019 Cumartesi 15:33

VATANDAŞLAR SEÇİM İÇİN İSTANBUL'A AKIN EDİYOR

23 Haziran'da tekrarlanacak olan Büyükşehir Belediyesi seçimleri için tatillerini yarıda keserek İstanbul'a oy kullanmaya gelen vatandaşlar otogar ve havalimanlarında yoğunluk oluşturdu

YOĞUN TALEP VAR

İkametlerinin İstanbul'da olması nedeniyle 23 Haziran'da yapılacak olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimlerinde oy kullanacak olan vatandaşlar memleketlerinden İstanbul’a geliyor. 80 ilden gelen vatandaşlar Esenler'de otogarda ve havalimanlarında yoğunluk oluşturdu. Artan otobüs seferleri nedeniyle otogar girişinde zaman zaman trafik oluştu. Tamamen dolu gelen otobüsler nedeniyle vatandaşlar taksi ve servis bulmakta zorlandı. Bir otobüs firmasının şoförü, “Yoğun talep var. Biz ek seferler olarak ilave geldik. Ben vardığımda tekrar dönüş yapabilirim. Yolcu yoğunluğu var ve bu yoğunluk gece 02.00-03.00’e kadar devam eder” diye konuştu.

İstanbul Havalimanı ile Sabiha Gökçen Havalimanı’nda da benzer hareketlilik yaşanıyor. Oylarını kullanmak üzere tatillerini yarıda kesen vatandaşlar uçaklarla İstanbul’a geliyor. Sabah saatlerinde Antalya, Sivas, Trabzon, Malatya, Diyarbakır ve İzmir'den gelen uçakların dolu olması dikkat çekti.

THY 24 İLAVE SEFER KOYDU

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, twitter hesabından "İstanbul'daki seçim dolayısı ile gelen talepleri karşılamak üzere iç hatlarda İstanbul varış ve çıkışlı bugün 17, yarın 7 olmak üzere toplam 24 ilave sefer konulmuştur" açıklaması yaptı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air