MENÜ
İstanbul 23°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
ZELENSKİY'DEN BAYKAR AÇIKLAMASI
Savunma
4 Şubat 2022 Cuma 13:08

ZELENSKİY'DEN BAYKAR AÇIKLAMASI

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile anlaşmaların imza töreninde konuşan Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, "İmzaladığımız anlaşma, BAYKAR Makina İHA'larının Ukrayna'daki üretimini genişletecek" dedi.

UKRAYNA’DA İHA ÜRETİMİ GENİŞLETETİLECEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ile Marinskiy Sarayı'nda dün bir görüşme gerçekleştirdi. Zelenskiy'nin davetlisi olarak, Türkiye ile Ukrayna arasındaki Yüksek Düzeyli Stratejik Konsey Onuncu Toplantısı'na katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ortak basın toplantısı düzenlediler.

BAYKAR MAKİNA İHA'LARININ ÜRETİMİ GENİŞLEYECEK

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy'nin açıklamaları şöyle:

"Savunma sanayini özellikle ele aldık. Savunma projelerini hayata geçirmek, ortak teşebbüsleri kurmak… Bugün Baykar Makina İHA'ları Ukrayna'da olacak. Biz aynı zamanda enerji sektöründe etkileşimimize yeni bir ivme kazandırmak istiyoruz. Kovid-19 sebebiyle uygulamaya konulan tüm kısıtlamalara rağmen yaklaşık 2 milyon turistimiz rekor kırdı. Ülkemize Türkiye'den gelen turist sayısının da her sene artmasından memnunum. Bunlar devletlerimizin kardeşliğini garanti eden, halklarımızın dostluğu için sağlam dayanaklardır."

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air