MENÜ
İstanbul 24°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
AJET AMMAN UÇUŞLARINA BAŞLADI
Havacılık Haberleri
2 Eylül 2024 Pazartesi 12:19

AJET AMMAN UÇUŞLARINA BAŞLADI

AJET, Doğu Kültürünün başkentlerinden Amman’a ilk seferini gerçekleştirdi.

AJet, tarihi güzelliklerle dolu Ürdün’ün başkenti Amman’a uçuşlarının başladığını duyurdu.

HAFTADA İKİ SEFER

Bugün Ankara Esenboğa Havalimanı’ndan havalanan AJet uçağı, Kraliçe Aliye Uluslararası Havalimanı’na iniş yaparak, AJet’in iki başkent arasındaki ilk seferini gerçekleştirdi. Bundan sonraki süreçte de haftada iki kez düzenlenecek seferlerin, Türkiye-Ürdün arasındaki kültürel alışverişi artırması hedefleniyor.

AJet Genel Müdürü Kerem Sarp, yeni hat açılışıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, ‘’VF koduyla uçuşa başladığımız günden bu yana yeni yerler, yeni kültürler keşfetmek isteyen konuklarımıza, farklı seçenekler sunmak için azimle çalışıyoruz. Bugün de genişleyen uçuş ağımıza Amman’ı dahil etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İki ülkenin birbirini daha iyi tanımasına aracılık edecek yeni hattımız, ulaşmayı hedeflediğimiz önemli duraklardan biriydi. AJet olarak, yurt içi ve yurt dışı operasyonlarımızı genişletmeye devam edeceğiz.’’ dedi.

Tıpkı İstanbul gibi 7 tepe üstüne kurulu Amman, bu özelliğiyle Ürdün bayrağındaki 7 köşeli yıldıza ilham vermiş; dünyanın en eski ve halen yerleşim olan şehirlerinden biri konumunda. Tarih boyunca birçok medeniyete ev sahipliği yapmış olan Amman, misafirlerini tarihi, mimarisi ve kültürüyle unutulmaz bir yolculuğa davet ediyor.

AJet, Amman seferleriyle birlikte modernleşen filosuyla dünyada 33 ülke ve 94 destinasyona ulaşmayı başardı. Ayrıca Anadolu’daki evi Esenboğa Havalimanı’ndan 20 ülke 28 noktaya düzenlediği seferlerle, başkent Ankara’yı  doğrudan dünyaya bağlıyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air