MENÜ
İstanbul 15°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
AJET, TGS, TSS ÇALIŞANLARINA 25 BİN TL RAMAZAN İKRAMİYESİ!
Havacılık Haberleri
21 Mart 2024 Perşembe 10:42

AJET, TGS, TSS ÇALIŞANLARINA 25 BİN TL RAMAZAN İKRAMİYESİ!

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, Ajet, TGS ve TSS çalışanlarına verilecek Ramazan ikramiyesini açıkladı. 25 bin TL tutarındaki ikramiyeler, 29 Mart tarihinde çalışanların hesaplarına yatırılacak.

Ahmet Bolat, 31 Mart’ta ayrı bir şirket olarak uçuşlara başlamak için gün sayan Ajet çalışanları ile iftarda bir araya geldi. Sosyal medyadan bir açıklama yapan Bolat, “Ramazan ikramiyesi sadece AJet için değil, TGS, TSS dahil tüm iştiraklerimiz için olacak. İlgili şirketlerimizin İnsan Kaynakları ve Muhasebe bölümleri hummalı çalışma yapıp, 25 bin TL ikramiyeleri 29 Mart tarihine hesaplara yatırmaya çalışacaklar. Çalışma arkadaşlarımızın bu parayla bayram ihtiyaçlarını önceden karşılayarak, Mübarek Ramazan Bayramını huzur ve afiyet içerisinde idrak etmelerini diliyoruz.” dedi.

AJET ÇALIŞAN SAYISI 1586 OLDU

Ajet’le ilgili kısa bir bilgi veren Bolat, “Bu akşam Ajet yöneticilerimiz ile iftarda bir araya geldik. Şirketimizin kuruluşundan kısa süre geçmesine rağmen 1586 arkadaşımız Ajet’li oldu. Birkaç güne kadar kabin mezuniyet törenimiz var. Kadın yöneticilerimizin sayısı %25’e ulaştı ve daha fazla kadın yöneticimize Ajet’te görev vereceğiz. İlk uçuşu ve lansmanı için artık gün sayıyoruz…” diye yazdı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air