MENÜ
İstanbul 15°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
ALİ SABANCI DENİZ KAZASI GEÇİRDİ
Türkiye'den
25 Ağustos 2023 Cuma 11:37

ALİ SABANCI DENİZ KAZASI GEÇİRDİ

Son dakika... Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, eşi ile birlikte deniz kazası geçirdi. Tatil yaptıkları sırada kaza geçiren Sabancı çiftinin hastanede tedavisi sürüyor

Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, eşi ile birlikte deniz kazası geçirdi. Tatil yaptıkları sırada kaza geçiren Sabancı çiftinin hastanede tedavisi sürüyor.

Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı’nın Yunanistan'ın Leros Adası açıklarında tatilde oldukları, akşam yemeği için zodyak botla restorana giderken kayalıklara çarptıkları öğrenildi. Ağır yaralanan çifti, tesadüfen yakınlarından geçen teknedekilerin fark ederek kurtardıkları, Sabancı çiftinin daha sonra adadaki hastaneye kaldırıldığı ortaya çıktı.

İSTANBUL’A GETİRİLDİLER

Adadaki ilk müdahalenin ardından çift, Bodrum'a getirildi. Ali Sabancı, ambulans helikopterle Bodrum'dan İstanbul'a getirilerek Amerikan Hastanesi'ne nakledildi. Vuslat Doğan Sabancı'nın ise babası Aydın Doğan’ın özel uçağıyla İstanbul’a getirildiği öğrenildi.

Esas Holding’den konuya ilişkin şu açıklama yapıldı:

“Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, 24 Ağustos 2023 tarihinde tatilleri sırasında bir deniz kazası geçirmiştir. Tedavileri devam etmekte olup, sağlık durumları takip edilmektedir.

Gelişmelerle ilgili kamuoyuna bilgi verilecektir.

Saygılarımızla,

Esas Holding”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air