MENÜ
İstanbul 14°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
ARJANTİNLİ FUTBOLCUNUN UÇAĞI KAYIP
Dünyadan
22 Ocak 2019 Salı 15:50

ARJANTİNLİ FUTBOLCUNUN UÇAĞI KAYIP

Fransa Sivil Havacılık Kurumu, İngiltere Premier Ligi takımlarından Cardiff City'ye transfer olan Arjantinli golcü Emiliano Sala'nın, Manş Denizi'ndeki Channel Adaları üzerinde kaybolan küçük uçakta bulunduğunu doğruladı

Cardiff City, 28 yaşındaki golcüyü Cumartesi günü 15 milyon sterlin ücretle Nantes kulübünden transfer etmişti. Guernsey Adası Polisi, Cardiff'e doğru giden Piper Malibu tipi uçaktan "hiçbir iz olmadığını" duyurmuştu.

Nantes'tan dün gece Türkiye saatiyle 22:15'te kalkan uçak, Jersey Adası'ndaki kuleden 1500 metrede uçarken iniş izni istemişti. Daha sonra alçalan uçakla bağlantı kayboldu.

Polis, beş uçak ve iki kurtarma teknesiyle arama yapıldığını, ancak uçağın izine rastlanamadığını bildirdi. Arama kurtarma çalışmaları kötü hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

Sala, son yıllarda Fransa Ligi'nde en çok gol atan oyunculardan biriydi. Arjantinli oyuncu bu sezon da 13 gol atmıştı. Sala futbola Arjantin ekibi Club Proyecto Crecer'de başlamış, daha sonra 2012'de Bordeaux'ya transfer olmuştu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air