MENÜ
İstanbul 11°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
AYJET 17 GENÇ PİLOTU DAHA MEZUN ETTİ
Havacılık Haberleri
9 Haziran 2022 Perşembe 17:37

AYJET 17 GENÇ PİLOTU DAHA MEZUN ETTİ

AYJET Uçuş Okulu, 103’nci dönem öğrencilerini mezun etti. 17 genç pilot adayı daha, eğitimlerini başarıyla tamamlayarak havayollarında uçacakları günü beklemeye başladı

Mezuniyet töreni 04 Haziran 2022 Cumartesi günü mezun pilotlar ve aileleriyle birlikte İstanbul Büyükçekmece Gölü kenarındaki Hezarfen Havaalanında gerçekleştirildi.

Havayollarında pilot olmak hedefiyle AYJET Uçuş Okulu’nda uçuş eğitimine başlayan 17 genç pilot adayı, yoğun ve yorucu bir eğitimi geride bıraktı. Zorlu eğitimi başarıyla tamamlamanın haklı gururunu yaşayan mezun öğrencilerin mutluluğu görülmeye değerdi.

Törende, AYJET Okul Müdürü Naci UÇAR ve dönem birincisi Berat Anıl BERBER birer konuşma yaptı. Okul Müdürü Naci Uçar, “Sayısal başarıdan daha anlamlı olanı AYJET mezunu pilotların, uçtukları havayollarında göstermiş oldukları performans ile takdir ve beğeni toplamalarıdır. AYJET Ailesi, yeni mezun ettiği pilotlarla büyümeye ve hızla büyüyen Türk Sivil Havacılığına yetiştirdiği pilotlarıyla katkı sağlamaya devam ediyor.” dedi.

Bugüne kadar AYJET Uçuş Okulu’nun yetiştirdiği 1565 mezun pilotun 1320’si kokpitteki yerlerini alarak havayollarında uçmaya başladı.

Mezun pilotlara diplomalarının verilmesi, brövelerinin takılması, dönem birincisi Berat Anıl BERBER’e armağanının takdim edilmesi ve fotoğraf çekimi sonrası, Hezarfen Havaalanı’nda verilen ikram ile tören tamamlandı.

Haberair.com olarak genç pilotlara pilotluk kariyerlerinde başarılar ve emniyetli uçuşlar dileriz.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Zafer Aysal
 9 Haziran 2022 Perşembe 23:35
Sizlere emniyetli ve başarılı nice güzel uçuşlar diler yetişmenize liderlik eden ve yetiştiren Ayjet camiasını tebrik ederim.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air