MENÜ
İstanbul 15°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
AYJET 81.DÖNEM ÖĞRENCİLERİ MEZUN OLDU
Havacılık Haberleri
3 Şubat 2020 Pazartesi 11:05

AYJET 81.DÖNEM ÖĞRENCİLERİ MEZUN OLDU

AYJET Uçuş Okulu ile Türk Hava Yolları arasında 15 Ocak 2015 tarihinde başlatılan uçuş eğitiminde iş birliği kapsamında, 27 Ağustos 2018 tarihinde uçuş eğitimine başlayan 16 pilot adayı, eğitimlerini başarıyla tamamlayarak havayolu pilot lisansı almaya hak kazandı

Mezuniyet töreni, 1 Şubat 2020 Cumartesi günü, İstanbul Büyükçekmece Gölü kenarındaki Hezarfen Havaalanı’nda mezun pilotların aileleri ve AYJET personelinin katılımıyla gerçekleştirildi. Törene Türk Hava Yolları’ndan Airbus 320 Tip Müdürü Kaptan Pilot Serkan Cevdet TANSU da katıldı. AYJET Uçuş Okulu Müdürü Naci UÇAR ve dönem birincisi Burak YALÇINTAŞ da törende birer konuşma yaptı.

THY ADINA 150 PİLOTA EĞİTİM VERİLDİ

AYJET ile Türk Hava Yolları arasındaki eğitim iş birliği, bir yandan mezunlar verirken diğer yandan uçuş eğitimine yeni başlayan gruplarla devam ediyor. Şimdiye kadar Türk Hava Yolları adına 150 pilot adayına AYJET tarafından uçuş eğitimi verildi. Mevcut durumda da 157 öğrenci Türk Hava Yolları adına uçuş eğitimi almakta.

1094 PİLOT KOKPİTE OTURDU

Bugüne kadar AYJET Uçuş Okulu’nun mezun pilotlarından 88’i SunExpress, 233’ü Pegasus, 592’si Türk Hava Yolları ve diğerleri farklı havayollarında olmak üzere toplam 1094 pilot kokpitteki yerlerini alarak havayollarında uçmaya başladı.

İşte AYJET Uçuş Okulu’nun 81.mezuniyet töreninden fotoğraflar…

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air