MENÜ
İstanbul 13°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
BAYRAKTAR’DAN KILIÇDAROĞLU’NA CEVAP:
Savunma
24 Ekim 2023 Salı 19:22

BAYRAKTAR’DAN KILIÇDAROĞLU’NA CEVAP:

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Seçluk Bayraktar, CHP grup toplantısında kendisinin ABD uçak gemisi USS Gerald R. Ford'a çıkmasıyla ilgili “Erdoğan bağırıyor; 'Ne işin var burada?' Şimdi biz de sormaz mıyız? 'Senin damadının ABD savaş gemisinde ne işi var?” şeklindeki sözlerine sert cevap verdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun grup toplantısındaki konuşmasında hedef aldığı Selçuk Bayraktar, sosyal medya hesabından Kılıçdaroğlu’na cevap verdi. Kısa sürede viral olan paylaşıma binlerce beğeni yağdı.

CHP'nin bugün gerçekleştirilen grup toplantısında partililere seslenen Kemal Kılıçdaroğlu, konuşmasında Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'ı hedef aldı. Selçuk Bayraktar, partisinin grup toplantısında kendisini hedef alan Kılıçdaroğlu'na çok sert ifadelerle cevap verdi.

Selçuk Bayraktar, geçtiğimiz aylarda davet üzerine ABD donanmasına ait uçak gemisinde incelemelerde bulunmuştu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında, İsrail ile Hamas güçleri arasında çatışmaların patlak vermesinin ardından ABD'nin Doğu Akdeniz'e uçak gemilerini göndermesine atıfta bulunarak, "Erdoğan bağırıyor; 'Ne işin var burada?' Şimdi biz de sormaz mıyız? 'Senin damadının ABD savaş gemisinde ne işi var?' İkili oynamayacaksınız. Damadına, yakınlarına bakacaksın, neyi nasıl yaptığına da bakacaksın" diye konuştu.

SADECE UÇAK GEMİSİNE BİNMEDİM, ÜNİVERSİTELERİNE DE GİTTİM"

Selçuk Bayraktar, Kılıçdaroğlu'na sosyal medya hesabından cevap verdi. Bayraktar, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Mesele nereye gittiğin değil, kime hizmet ettiğin.

Sadece uçak gemisine gitmedim, üniversitelerine de gittim. Ama hayatımın her gününde, her anında Türkiye’nin Kızılelma’sı için çalıştım.

Biz o gemiye, 20 senelik hayalimiz #KIZILELMA'yı, TCG-ANADOLU'ya nasıl indirip kaldırırız diye bakmaya gideriz.

Sen de ancak İsrail’in Gazze’deki zulmünü perdelemeye, Türkiye’nin terör koridorunu yok ettiği harekatlara, SİHA'lara, tezkereye takoz koymaya çalışırsın.

Biz o uçakları uçuracağız, sen de yerde takozları alır, sayarsın...”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air