MENÜ
İstanbul 21°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
BOLAT: ÖZEL OLARAK TAKİP EDECEĞİM
Havacılık Haberleri
27 Mayıs 2024 Pazartesi 11:17

BOLAT: ÖZEL OLARAK TAKİP EDECEĞİM

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat, A Milli Kadın Voleybol Takımı sporcularının yaklaşık 13 saatlik ABD yolculuğunda ekonomi sınıfında uçmaları konusundaki şikayetleri ile ilgili açıklama yaptı. “Artık özellikle kadın sporcularımızın yurt dışı gidiş gelişlerini özel olarak takip edeceğim” diyen Bolat’ın açıklaması şu şekilde…

Ahmet Bolat, yaşanan olaya ilişkin şunları söyledi:

“Artık özellikle kadın sporcularımızın yurt dışı gidiş gelişlerini özel olarak takip edeceğim. Mesela 2022 yılında Türkiye Güreş Kadın Milli Takımı büyükler kategorisinde ilk kez Avrupa Şampiyonluğuna ulaştı. Macaristan’da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası’nda 2 altın, 1 gümüş ve 1 bronz madalya kazanan Türkiye, 140 puanla takım halinde Avrupa Şampiyonu oldu. Şimdi geriye dönüp bakacağım, bu kadınlarımız nasıl gidip gelmişler? Yakın zamanda da bireysel şampiyon olan kadın güreşçimiz de vardı. Talimat veriyorum Özel Kalemime, tüm kadın sporcularımız milli maçlara giderken lütfen Özel Kaleme bildirin. Şahsen takip edeceğim, gerekirse uçak tipi değiştireceğiz ve sizi business uçuracağız”” açıklamasını yaptı.

Bolat, daha sonra bu açıklamasına ek yaparak, “Özellikle Geniş Gövde uçaklarımızın gittiği uzun destinasyonlardaki milli müsabakaların takvimleri önceden bize bildirilirse biz de planlamalarımızı daha kolay yaparız. Milletimizi birleştirmesi gereken bu tür milli gurur vesilelerinin kısır siyasi polemiklere malzeme olmasına izin vermemeliyiz.” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air