MENÜ
İstanbul
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
BOLAT PİLOTLARLA BULUŞTU
Havacılık Haberleri
27 Nisan 2025 Pazar 11:12

BOLAT PİLOTLARLA BULUŞTU

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat, 26 Nisan Dünya Pilotlar Günü’nde kurumdaki pilotlarla kahvaltıda bir araya geldi.

Buluşmaya dair sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Bolat, “Bugün Ortaklığımızın zirve yürüyüşüne sağladıkları büyük katkı ile göz dolduran, mesleklerine tutkuyla bağlı pilotlarımızın günü olan 26 Nisan.

Türk Hava Yolları ailesinin pilot üyeleri ile bir araya geldiğimiz kahvaltı organizasyonunda Türk havacılığının dünü, bugünü ve geleceğine dair sohbet ederken 2033 yılı planlarımızı da masaya yatırdık. Ulaşacağımız 800 uçağı aşan bir filo ile kuruluşumuzun 100’üncü yıldönümünde sektörümüzün zirvesinde olmayı hedefliyor, bu hedefi gerçekleştirmek için tüm gücümüzle çalışıyoruz.

Uçma tutkusu ile dolu yüzlerinde bu özel mesleğin disiplin ve kararlılığı da okunan pilotlarımızla geçirdiğimiz keyifli anlarda, taşıdıkları sorumluluğun büyüklüğünü de gördüm.

Dünyayı değiştiren bir sektör olarak havacılık ve bu sektörün en kritik meslek grubu olan pilotluk, gelecek yıllarda önemini ve ağırlığını daha da artıracak.

İlk genel müdürümüz Fesa Evrensev'in Türk semalarında gerçekleştirdiği ilk uçuşa ithafen pilotlara adanan bu özel günde pilotlarımız kahvaltı sonrasında, Operasyon Merkezimizde kendileri için hazırlanan etkinliklere de katıldılar. Ayrıca programda, Ajet pilotları bizim için bir pasta hazırlamışlar, bu güzel jestleri için kendilerine teşekkür ediyorum.

Bu vesile ile başta Türk Hava Yolları ailesi mensupları olmak üzere, tüm pilotların Dünya Pilotlar Günü’nü kutluyor, kendilerine emniyetli uçuşlar diliyorum.”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Haber Air