MENÜ
İstanbul 12°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
BOLAT THY'DEKİ YENİ ÜCRET POLİTİKASINI AÇIKLADI
Havacılık Haberleri
24 Mayıs 2022 Salı 21:31

BOLAT THY'DEKİ YENİ ÜCRET POLİTİKASINI AÇIKLADI

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat, ”Bundan sonraki ücret ve yönetim politikalarımız, Teknik A.Ş’deki arkadaşların THY’ye geçme arzusunu kaldırmak. Diğer iştiraklerde de Teknik A.Ş’ye geçme isteklerini kaldıracağız” dedi.

24 Mayıs Uçak Teknisyenleri Günü dolayısıyla THY’nin Atatürk Havalimanı’ndaki hangarını ziyaret ederek teknisyenlerle bir araya gelen Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat, şirketin ücret politikalarına da değindi.

Bolat, en fazla merak edilen konulardan THY ve iştiraklerinde yeni yönetim olarak izleyecekleri ücret politikası ile ilgili şunları söyledi:

“Bundan sonraki ücret ve yönetim politikalarımız, Teknik A.Ş’deki arkadaşların THY’ye geçme arzusunu kaldırmak. Diğer iştiraklerde de Teknik A.Ş’ye geçme isteklerini kaldıracağız. Ücret politikamızda zaten şu anda piyasada iyi bir yerdeyiz. THY’nin, Teknik A.Ş’nin kuruluş yıldönümü ve Uçak Teknisyenleri Günümüz hepimize kutlu olsun.”

UÇAKLAR KARGOYA DÖNÜŞTÜRÜLÜYOR

Bolat, yolcu uçaklarının kargoya dönüştürme işlemini burada yapmak istediklerini belirterek, “Özellikle THY’nin Boeing 777 ve Airbus 330 uçaklarının kargoya dönüşümünü burada yapmayı planlıyoruz. Çalışmalar yapılıyor, 777 biraz daha zor ama 330’ları en kısa zamanda modifiye edip kargoya dönüştürme yeteneği kazandırarak ülkemize ayrı bir gelir kapısı açacağız” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air