
ÖZEL ÇOCUKLAR ANADOLU EFES ANTRENMANINDA

THY DEV FİNAL İÇİN UÇAK KALDIRACAK

THY'DEN YARI FİNAL MAÇI İÇİN EK SEFER

YURT DIŞI ÇIKIŞ HARCI 1000 TL OLDU!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'ye hareketi öncesinde basın toplantısı düzenledi. Erdoğan "Salı günü BMGK'ya hitap edeceğim" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Özgür Özel'in iddiaları da soruldu. Erdoğan "Uçak alımlarını Özgür Özel'e sorarak yapmadık, yapmayız" dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM 80. Genel Kurulu’na katılmak üzere gideceği ABD'ye hareket etmeden önce, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda basın toplantısı düzenledi.
Erdoğan, “Salı günü BMGK'ya hitap edeceğim. Gazze'deki vahşet ve mezalimi gündeme getireceğim. İki devletli çözüme ivme kazandırmasını ümit ediyoruz. (Birleşmiş Milletler) Genel Kurulu diğerlerinden farklı kılan özelliği, birçok ülkenin Filistin devletini tanıyacak olmasıdır.” dedi.
'25 Eylül'de Trump ile görüşeceğim'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “25 Eylül'de Trump ile görüşeceğim. İkili iş birliğini değerlendireceğiz. Bölgesel meseleler gündemimizin ilk sırasında olacak.” açıklamasını yaptı.
Özgür Özel'in iddiaları
Erdoğan'a bir gazeteci, CHP lideri Özgür Özel'in iddialarını sordu. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Bahçelievler mitinginde yaptığı konuşmada, 'ABD Başkanı Trump'ın oğlunun geçen hafta İstanbul'a geldiğini ve Dolmabahçe Sarayı'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştüğünü' öne sürdü.
Cumhurbaşkanı Erdoğan bu soruya şu yanıtı verdi:
“O da yanımızda mıydı? İnanmıyorsunuz böyle şeylere değil mi? Sağır duymaz uydurur, bu adam da böyle uydurup duruyor. Partimizin sözcüsü gereken cevabı verdi. İlk fırsatta geniş manada gereken cevabı vereceğiz. Uçak alımlarını Özgür Özel'e sorarak yapmadık, yapmayız. Zaten bu işlerden de anlamaz. Biz Sayın Trump ile herhangi bir alışveriş yapacak olursak bunu zaten oğlu ile yapmamıza gerek yok, Trump'ın kendisi ile yaparız.”