MENÜ
İstanbul
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
DÜNYA PİLOTLARI İSTANBUL’DA BİR ARAYA GELDİ
Havacılık Haberleri
23 Nisan 2026 Perşembe 11:27

DÜNYA PİLOTLARI İSTANBUL’DA BİR ARAYA GELDİ

Dünya çapındaki profesyonel pilotların küresel sesi olan IFALPA (International Federation of Air Line Pilots' Associations - Uluslararası Havayolu Pilotları Dernekleri Federasyonu) 80.Konferansını İstanbul’da düzenliyor.

23–26 Nisan 2026 tarihleri arasında, Türkiye Havayolu Pilotları Derneği TALPA’nın ev sahipliğinde düzenlenen IFALPA 80. Konferansı, Hilton İstanbul Bomonti Hotel & Conference Center’da yapılıyor.

Konferansta; küresel gelişmeler, bölgesel hareketlilik ve Türk sivil havacılığının öncelikli yapısal gündem başlıkları, kokpit perspektifinden değerlendiriliyor.

Küresel havacılıkta emniyet seviyesinin korunması ve geliştirilmesi, konferansın ana teması olan pozitif emniyet kültürü çerçevesinde; sektörün bugününü ve yarınını şekillendiren kritik başlıklar ele alınıyor.

Küresel havacılıkta emniyet seviyesinin sürdürülebilirliği, konferansın ana teması olan pozitif emniyet kültürü, operasyonel risklerin etkin yönetimi ve insan faktörünün uçuş emniyetindeki belirleyici rolü başta olmak üzere; sektörün güncel ve geleceğe dönük kritik başlıkları.

IFALPA Başkanı Kaptan Pilot Ron Hay ve TALPA Başkanı Kaptan Pilot Okan Üreksoy’un katılımıyla başlayan konferans 3 gün sürecek.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2026 Haber Air