MENÜ
İstanbul 24°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
EN ÇOK İZLENEN UÇUŞ OLDU
Türkiye'den
3 Eylül 2024 Salı 08:00

EN ÇOK İZLENEN UÇUŞ OLDU

Galatasaray'ın yeni transferi Victor Osimhen'in Napoli'den İstanbul'a yaptığı uçuş, dünya genelinde en çok izlenen uçuş oldu. Nijeryalı golcüyü taşıyan özel jet, saat 01.00'de Napoli'den kalkış yaptı ve sabaha karşı İstanbul'a ulaştı. 'Osimhen uçak takip, Osimhen uçak kodu' cümleleri internette en çok aratılanlar arasına girdi.

Osimhen'in uçuşunu sosyal medyada hesaplarından canlı yayınlayan Galatasaray, dakikalar içinde rekor izlenme rakamlarına ulaştı. Yayın, 12 dakika içinde 10 binden fazla izleyiciye ulaşırken, bu sayı ilerleyen dakikalarda 30 bine yaklaştı.

Galatasaray’ın resmi açıklamasına göre, Victor Osimhen’in Napoli’den bir yıllık kiralık transferi için görüşmelere başlandığı duyuruldu. Sarı-kırmızılı ekip, golcü oyuncunun maaşını karşılayarak kadrosuna kattı.

İstanbul'a varışının ardından Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'nde taraftarlar tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan Osimhen, ilk üçlüsünü taraftarlar için çektirdi.

GS TV'ye konuşan Osimhen, “Bu saatte buraya gelen herkese teşekkür ederim. Galatasaray’ın büyük bir kulüp olduğunu biliyordum. Taraftarın tutkusunu hissettim ve her maçta onlar için elimden geleni yapacağım” ifadelerini kullandı. Osimhen ayrıca, eski takım arkadaşı Dries Mertens ile yeniden aynı takımda oynamaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Galatasaray'ın yeni golcüsü Victor Osimhen, kendisini karşılayan sarı kırmızılı taraftarlara 3'lü çektirdi.

Galatasaray'ın bu flaş transferi, futbol dünyasında büyük yankı uyandırırken, Osimhen'in İstanbul'a gelişi sosyal medyada da büyük ilgi gördü. Golcü oyuncunun performansı, Galatasaray taraftarlarının yeni sezonda büyük beklentiler içine girmesine neden oldu.

MAAŞINI GALATASARAY ÖDEYECEK

Sarı kırmızılıların, oyuncunun 9-10 milyon Euro'luk maaşının tamamını ödemeyi kabul ettiği belirtildi.

Haziran 2025'e kadar Galatasaray'a kiralık olarak transfer olan Osimhen'in sözleşmesinde satın alma opsiyonu yok.

GALATASARAY'DAN KAP BİLDİRİMİ

Victor Osimhen'in transferi için KAP'a bildirimde bulunan sarı kırmızılılar, "Profesyonel futbolcu Victor James Osimhen’in geçici transferi konusunda futbolcu ve kulübü SSCN Napoli SPA ile resmi görüşmelere başlanmıştır." ifadelerine yer verdi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air