MENÜ
İstanbul 21°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
FİLENİN SULTANLARINDAN THY’YE SİTEM
Havacılık Haberleri
27 Mayıs 2024 Pazartesi 07:23

FİLENİN SULTANLARINDAN THY’YE SİTEM

Türk Hava Yolları uçağı ile ABD’ye giden Filenin Sultanları, ekonomi sınıfında oturmalarına sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla sitem etti. Tepkiler üzerine THY açıklama yaptı…

Milletler Ligi’nde ikinci hafta maçlarını ABD’de oynayacak olan A Milli Kadın Voleybol Takımı, Türk Hava Yolları’na ait tarifeli seferle bu ülkeye gitti. Takım oyuncularından Ebrar Karakurt ve Zehra Güneş, 13 saatlik Amerika yolculuğunda ekonomi sınıfında uçmalarına tepki gösterdiler. THY'den yapılan açıklamada sorumluluğun Voleybol Federasyonu'nda olduğunu belirtti.

EBRAR 1.95, ZEHRA 1.97 BOYUNDA

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Milletler Ligi’nde ikinci hafta maçlarını oynamak üzere tarifeli uçakla ABD’ye gitti. Yaklaşık 13 saat süren yolculuk boyunca ekonomi sınıfı koltukta oturan boy ortalaması 1.90’ın üzerinde olan milli voleybolcular, bu duruma tepki gösterdi. Takımın önemli oyuncularından Ebrar Karakurt sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Başka takımlar için özel uçak tahsis etmeye devam, bize gelince ekonomi” ifadelerini kullanırken, geçtiğimiz günlerde Türkiye Voleybol Federasyonu ile ulaşım sponsporluğu sözleşmesi imzalayan THY’den seyahatla ilgili açıklama geldi.

SORUMLULUK FEDERASYONDA

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün konuyla ilgili X hesabından açıklama yaptı. Üstün, “Gerek ulusal, gerek de global düzlemde sporun ve sporcunun en güçlü sektörel destekçilerinden biri olan markamızın, sponsoru olduğu tüm federasyonlarımız için yıllık uçuş kapasitemiz dikkate alınarak, sene başında belirli bir uçuş planlaması yapılmaktadır.

Bu kapsamda gerçekleştirilen biletleme süreçlerine dair tüm detayların sorumluluğu ilgili federasyonlara ait olup, yetkililerince sağlanmaktadır.” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air