MENÜ
İstanbul 15°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
FEDEX’TEN İSTANBUL HAVALİMANI’NA DEV TESİS
Havacılık Haberleri
28 Mart 2024 Perşembe 14:57

FEDEX’TEN İSTANBUL HAVALİMANI’NA DEV TESİS

FedEx Üst Yönetimi, İGA İstanbul Havalimanı'da inşaatı devam eden Yeni Küresel Hava Transit Tesisini ziyaret etti. Global FedEx Havayolu CEO'su, Türkiye ve iGA İstanbul Havalimanı’nın stratejik önemini “130 milyon dolarlık lojistik ağı yatırımının yeni inşaat aşaması başladı ”sözleriyle yorumladı.

FedEx Corp.’un yan kuruluşu ve dünyanın en büyük ekspres taşımacılık şirketi olan FedEx Express, bugün Havayolu ve Uluslararası Başkanı ve CEO'su Richard W. Smith'in iş liderleri ve havalimanı yönetimi ile birlikte İGA İstanbul Havalimanı'nda yeni küresel FedEx hava transit tesisi için temelleri yerinde görmeye katıldığını duyurdu. Smith, FedEx'in Türkiye'de uluslararası hava kargoda hızla büyüyen önemli bir pazar olarak yükseliş sürecine bağlılığını yineledi.

Smith şunları söyledi:

“FedEx olarak işimiz ticaret, bu yüzden altı kıtayı birbirine bağlayan stratejik bir kargo merkezi olan iGA İstanbul Havalimanı'na yatırım yapmaktan dolayı çok heyecanlıyız. Türkiye, mükemmel altyapısı, bağlantılılığı ve canlı iş ortamı ile FedEx için çok önemli bir pazardır. Tamamlandığında, bu yeni tesis kabiliyetlerimizi artıracak ve müşterilerimiz için küresel büyüme fırsatlarını daha da açacaktır.”

FedEx’in, stratejik konumu ve Avrupa’da 45 ülkeyi kapsayan FedEx kara yolu ağına sorunsuz bağlantısı nedeniyle İstanbul'u yatırım yapmak için seçtiği öğrenildi. Tamamlandığında, yeni tesis müşterilere, basitleştirilmiş gümrük işlemleri ile birlikte tek bir ağda hem paket hem de yük taşıma imkanı sunarak Türkiye'ye ve Türkiye'den üstün bir hizmete katkıda bulunacak.

Richard W. Smith ile birlikte ziyarette FedEx Express Avrupa Başkanı Karen Reddington, Türkiye Yer Operasyonları Başkan Yardımcısı Eser Sezek ve iGA İstanbul Havalimanı Vekil CEO'su Selahattin Bilgen de yer aldı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air