MENÜ
İstanbul 12°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
FLY SERVICE’İN RUHSATI İPTAL EDİLDİ
Havacılık Haberleri
10 Eylül 2021 Cuma 17:49

FLY SERVICE’İN RUHSATI İPTAL EDİLDİ

Türkiye’de çok sayıda havalimanında havayolu şirketlerine temsil ve gözetim hizmeti veren Fly Service’in Uçuş Operasyon Hizmeti Çalışma Ruhsatı iptal edildi

Fly Srevice’in çalışma ruhsatı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün(SHGM) talebi üzerine Devlet Hava Meydanları İşletmesi(DHMİ) tarafından iptal edildi. SHGM’nin DHMİ’ye gönderdiği yazıda, Havalimanları Yer Hizmetleri Yönetmeliği’nin 22. maddesinin i bendinde yer alan, “Yer hizmeti veren kuruluşun bu Yönetmelik hükümlerine aykırı davrandığının tespiti halinde 2920 sayılı kanunun 143. maddesi kapsamında idari yaptırımlar uygulanır veya ruhsat iptal edilir “hükmü gereğince Fly Hava Kargo Servis Havacılık ve Turizm Hizmetleri LTD. Şti.nin sahip olduğu sivil trafiğe sahip tüm havalimanları için Temsil Hizmeti ve Tekirdağ Çorlu Atatürk Havalimanı için Gözetim ve Denetim Hizmeti dış hat C grubu çalışma ruhsatlarının anılan yönetmeliğin 13.maddesinin 3.fıkrası gereğince DHMİ Genel Müdürlüğü tarafından iptal işlemlerinin tamamlanması istendi.

Bu kapsamda SHGM’nin yazısına istinaden Fly Hava Kargo Servis Havacılık ve Turizm Hizmetleri Ltd. Şti’nin sahip olduğu sivil trafiğe sahip tüm havalimanlarında geçerli CDIŞ. 195 nolu Temsil Hizmeti Çalışma Ruhsatı ile Çorlu Atatürk Havalimanında geçerli CDIŞ.105 nolu Gözetim ve Yönetim Hizmeti Çalışma Ruhsatı DHMİ tarafından iptal edildi.

İşte SHGM tarafından DHMİ’ye gönderilen o yazı…

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air