MENÜ
İstanbul 14°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
GELENEKSEL SAUDIA İFTARI GERÇEKLEŞTİ
Havacılık Haberleri
25 Nisan 2022 Pazartesi 12:33

GELENEKSEL SAUDIA İFTARI GERÇEKLEŞTİ

Suudi Arabistan Hava Yolları SAUDIA’nın geleneksel iftar yemeği gerçekleşti. The Ritz Carlton İstanbul Oteli’nde geçtiğimiz Cuma akşamı gerçekleşen iftar daveti, Hac ve Umre acenteleri ile BSP acente temsilcilerini bir araya getirdi.

İftar davetine Ocak ayında Suudi Arabistan Hava Yolları Türkiye ve Yunanistan Genel Müdürü olarak atanan Yousef Khalil ev sahipliği yaparken, Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosu Ahmed Mohammed Ageel, İstanbul Vali Yardımcı Özlem Bozkurt Gevrek, İstanbul Havalimanı Mülki İdare Amiri M. İlker Haktankaçmaz, İstanbul Müftü Yardımcısı Ahmet Aktürkoğlu, Türkiye Operasyon Müdürü Husam Alsubaıe, acenteler ile Saudia Türkiye çalışanları katıldı.

Sıcak bir ortamda gerçekleşen iftar davetinde Hac ve Umre acente yöneticileri, yaklaşan sezon öncesi fikir alış-verişinde bulundu.

UÇUŞLARIN BAŞLAMASI BEKLENİYOR

Geçtiğimiz hafta iki ülke arasında ilişkilerde normalleşme adımları doğrultusunda Suudi Arabistan, Türkiye’den gelecek hac ve umreciler için kısıtlamaları kaldırdığını açıklamıştı. Bunu takiben Suudi Arabistan Hava Yolları’nda uçuşların karşılıklı olarak yeniden başlaması çalışmaları hız kazandı.

İftar daveti hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air